Ruta Maia: Mèxic, Belize, Guatemala i Hondures

Valorar aquest article
(7 vots)

Mexic

Es pot organitzar aquest programa per les dates que vosaltres escolliu a partir de 8 persones i entre els mesos d'abril a octubre

(Mèxic, Belize, Guatemala i Hondures)

En aquest viatge recorrerem 4 països en els quals va florir la cultura Maia. Aquí trobarem sorprenents monuments maies, no obstant això, el viatge no es tractarà només d'ells. Durant el viatge ens banyarem al Carib en la segona barrera de coral més gran del món, nedarem en una cova on trobarem restes maies, navegarem per un llac envoltat de volcans i poblets habitats pels maies, navegarem per un congost cap al poble de Livingston on viuen els Garífunas, pujarem a un volcà i viurem a Antigua, la ciutat més bella d’Amèrica Central. Veurem 6 llocs inscrits en la UNESCO en 4 països.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1.Vol internacional a Cancun al carib mexicà. Allotjament a Playa del Carmen.

  Dies 2 i 3. Visita a Tulum (UNESCO) – l'única ciutat maia a la vora del mar. A Tulum hi havia un port que estava construït de tal manera què els vaixells poguessin travessar sense problema la barrera de corals. Ens banyarem en un cenote, una cova oberta que servia als maies com reserva d'aigua dolça. El següent dia anirem a Bacalar, el secret millor guardat de Mèxic, un llac d'aigua dolça de 42 km. En el llac hi ha 7 cenotes i canvia de color amb la posta del sol. Hi navegarem i ens hi banyarem. Per aquest llac viatjaven els pirates per a atacar els pobles que es trobaven terra endins. A la tarda visitarem una fortalesa per la defensa contra els pirates.Allotjament 2 nits a Bacalar.

  Dies 4 i 5. Molt aviat al matí anirem amb autobús local a Belize, l'únic país d'Amèrica central que l'idioma oficial és l'anglès. En arribar a la ciutat de Belize pujarem en un vaixell per a anar a l'illa Caye Caulkner. Dormirem dues nits al Carib. El segon dia, passejarem amb llanxa pels voltants de l'illa i bussejarem en el segon escull més gran del món (UNESCO).Allotjament: 2 nits a Caye Caulkner.

  Dies 6 i 7. Tornarem amb llanxa al continent. Després visitarem la ciutat i ens traslladarem a San Ignacio en el cor de l'àrea Maia. Visita del parc arqueològic de Xunantunich. El segon dia és lliure perquè puguin triar un d'aquests tres passejos opcionals (El preu de cadascun és al voltant de 80 USD). Allotjament: 2 nits a San Ignacio

  1. Visitarem l’inframón Maia en la cova Achtum Tunichil Muknal. El passeig és d'unes 8 hores. Primer hi ha una caminada d'una hora on cal passar tres rius, el més gran nedant subjectats a una corda, després entrarem a una cova per on passa un riu, haurem de nedar, escalar, caminar per la cova fins a arribar a una gran sala on hi haurà restes humanes i atuells Maies. Un lloc usat per a rituals.
  2. Visitarem una cova Maia. El passeig és primer en cotxe tot terreny i després en canoa dins de la cova.
  3. Visita del parc arqueològic Maia més gran de Belize – Caracol.

  Dia 8. Al matí, ben d’hora, sortida cap a Guatemala, travessarem la frontera i anirem a visitar Tikal (UNESCO). Un dels monuments maies més bells i espectaculars. Tikal sovint està entre les 10 atraccions més belles del planeta.Allotjament a Flores.

  Dia 9. Trasllat al matí a Rio Grande, allotjament i passeig en llanxa cap al poble de Garífunas de Livingston. Els Garífunas són una ètnia que es va originar en barrejar-se els indis caribenys amb els esclaus africans que havien fugit i s'havien refugiat en la selva del Carib. Tenen una pintoresca cultura i una molt bona gastronomia. La navegació a aquest poble ja per si sola és un espectacle. Allotjament en Rio Grande.

  Dia 10. Visitarem Quirigua (UNESCO), un lloc Maia que conté les majors esteles tallades d'aquesta cultura. Allotjament a Chiquimula.

  Dia 11. Aquest dia anirem a Hondures. Passarem la frontera i anirem a visitar el lloc maia més important del país, la ciutat de Copan (UNESCO). Els Maies cada cert temps cobrien les seves piràmides i construïen una nova sobre l'anterior. A Copan veurem com era una piràmide coberta. A més, veurem la inscripció maia més gran. Allotjament a Chiquimula

  Dia 12, 13 i 14. Passarem per la capital de Guatemala, a la nit arribarem a la ciutat més bella d'Amèrica central: Antigua (UNESCO), la qual va ser durant molts anys la capital de Guatemala, però pels constants terratrèmols es va traslladar a l'actual ciutat de Guatemala. El següent dia anirem a visitar la ciutat d'Antigua i a la tarda anirem a veure un volcà (3 hores de caminada). Si el volcà està actiu, esperarem el vespre per a veure focs no artificials. El següent dia anirem al llac Atitlán, el centre de la cultura maia en l'actualitat. Veurem petits pobles a les vores d'un majestuós llac envoltat de volcans.
  Allotjament: 3 nits a Antigua.

  Dia 15 i 16. Ben d'hora anirem a l'aeroport i volarem de retorn a Europa.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Grup mínim: 1 persona
 • Preus:

  1.890 € per persona.

  Suplement habitació individual: 350 €

 • Què inclou:

  - Guia acompanyant de Giroguies de parla castellana
  - Guies locals adicionals en algunes visites
  - Allotjament en habitació doble amb bany privat
  - Tots els esmorzars
  - Transports interiors en microbús privat
  - Transport públic de Mèxic a Belize
  - 6 viatges en vaixell segons el programa
  - Totes les entrades especificades en el programa
  - Impostos corresponents


 • No inclou:

  - Vols internacionals
  - Dinars i sopars (uns 250 €)
  - Assegurança de viatge
  - Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  El grup serà d'entre 10 i 15 persones.

  A conseqüència dels vols les dates del programa poden variar 1 dia. En el moment de fer la reserva us ho confirmarem.


 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: « Mèxic, el bressol d'Amèrica

Deixa un comentari