Eivissa, l'illa blanca i del déu Bes

Valorar aquest article
(16 vots)

Pròxima data programada:
CAP D'ANY - del 27 de desembre de 2021 a l'1 de gener de 2022

Aquest programa es pot organitzar per les dates que vosaltres escolliu a partir de 8 persones. Recomanem els mesos de mitjans de setembre a maig, a l'estiu hi ha molta gent, fa molta calor i els preus s'enfilen molt.

Eivissa, lluny de ser només una illa de festa, també és un paradís de natura pura i paisatges impressionants. Res millor per absorbir la seva bellesa natural que fer-ho caminant a poc a poc. Hi ha una gran quantitat de racons a explorar que us esperen, on l'única música que escoltareu serà la del vostre cor que batega al ritme de les onades. En aquestes rutes, trobareu la felicitat com a acompanyant i la natura com el vostre amic més estimat. Experimenteu turons verds, camps d'oliveres, cales secretes i aigües turqueses brillants, en unes caminades pels seus senders, on assaborireu la màgia d'aquesta illa.


Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Arribada a Eivissa, trasllat a l’hotel per deixar les maletes i seguidament ruta pel Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera, que està situat entre les dues illes Pitiüses.
  Ses Salines d’Eivissa i Formentera constitueixen un exemple paradigmàtic de la riquesa de la biodiversitat mediterrània. La seva singularitat rau en el fet que constitueixen una àrea de descans i de nidificació per a les aus en les seves migracions. Com a espai natural d’especial interès engloba un conjunt d’hàbitats terrestres i marins, amb valors ecològics, paisatgístics, històrics i culturals de primer ordre a escala internacional.
  Distància 9 km - Desnivell de pujada 270 m i de baixada 270 m – 5 h.

  Dia 2: Travessa per les platges de Comte
  Les platges de Comte estan constituïdes per petites cales i són unes de les més boniques d'Eivissa i de la qual pocs se'n van sense enamorar-se a primera vista. Just davant de la platja ens trobem amb un gran illot, anomenat s'Illa d'es Bosc, la imatge és una de les més recordades per tots els que visiten Eivissa. Si mirem cap a l'oest, ens trobem a l'horitzó amb un altre bon nombre d'illots, entre els quals destaquen s'Espartar (on tradicionalment es deixava espart en remull per dotar-lo de més força i resistència). Entre el cel i el mar també veurem moltes altres petites illes, conegudes com a Illots de Ponent, i que constitueixen el punt més proper entre les Illes Balears i la península Ibèrica.
  Distància 12,8 km - Desnivell de pujada 280 m i de baixada 280 m – 6 h.

  Dia 3: Cala de Sant Vicent - S'Aigua Blanca - Es Figueral - Pou des Lleó - Cala Boix
  Sortint de sa Cala de Sant Vicent es va a buscar es Puig de la Mar. Una vegada a dalt tindrem unes vistes inesperades i infreqüents de Tagomago, que ens acompanyarà durant molts de km de la ruta. S'Aigua Blanca, Racó des Paller des Camp, un curiós monòlit que abans era molt més gros, però que encara aguanta. Sa platja des Figueral, es Pou des Lleó, sa Cala des Canal d'en Martí i sa torre de Campanitx, seran alguns dels sorprenents llocs que visitarem avui.
  Distància 12,9 km - Desnivell de pujada 365 m i de baixada 365 m – 6 h.

  Dia 4: Cala Salada - sa Cova des Vi - cim de Puig Nunó
  Aquest emblemàtic puig amb els seus 258 m d’altitut, enceta, per la banda oest, el conjunt muntanyenc del nord d’Eivissa anomenat es Amunts. Forma uns elevats penya-segats sobre el mar que constitueixen un punt emblemàtic de la costa, ja que són visibles des de qualsevol lloc al voltant de la badia de Portmany. Sa Cova des Vi conserva a la paret i al sostre les úniques pintures rupestres que fins al moment s’han trobat a Eivissa.
  Distància 8,8 km - Desnivell de pujada 410 m i de baixada 410 m – 5 h.

  Dia 5: Travessa per la Torre des Savinar i es Cap des Jueu
  Les vistes d'aquesta ruta d’es Vedrà i es Vedranell seran espectaculars. Un lloc d'especial màgia i misticisme on diuen que hi habitaven les sirenes que van atraure amb els seus cants a Odisseu cap al fons de la mar. I també la llar sagrada de Tanit, la deessa cartaginesa de la fertilitat.
  Distància 9,7 km - Desnivell de pujada 340 m i de baixada 340 m – 5 h.

  Dia 6: Ruta pel centre d'Eivissa i al vespre vol de tonada.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup de 12 a 16 persones: 835 € per persona.

  Suplement habitació individual: 150 €

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - Allotjament en habitació doble amb bany en hotel*** amb piscina a Eivissa
  - 5 esmorzars tipus bufet
  - 5 sopars
  - Transports interiors per fer les caminades
  - Transport aeroport -hotel - aeroport
  - Organització tècnica
  - L'IVA corresponent

 • No inclou:

  - Viatge d'anada i tornada (uns 145 €)
  - Pícnics per les caminades, es poden comprar a l'allotjament o als pobles (uns 30 €)
  - Tot el no especificat en l'apartat 'inclou'

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari