Cala s’Alguer, platja de Castell i la Barraca d’en Dalí (triangle d’or de la Costa Brava)

Valorar aquest article
(7 vots)

Dia 18 de març de 2017
Sortida gratuïta (donatiu 5 € a benefici de l'assoc. Afatram)

Farem una ruta pel camí de ronda passant per Cala S’Alguer on hi trobarem les barraques de pescadors amb les seves típiques portes de colors, i seguirem per l'espai natural Castell - Cap Roig on hi ha els paratges més ben conservats del litoral català.

Informació addicional

 • Itinerari:

  En un dels racons més verges de la Costa Brava i al bell mig de l’Empordà, entre pinedes litorals i arran dels penya-segats, entre els any 30 als 50 Dalí hi va tenir una estreta relació, tant per l’amistat que l’unia amb el pintor Sert com per les personalitats que desfilaven en aquells anys al paratge de Castell. També potser hi trobà pau, tranquil·litat i recés polític en uns moments molt confusos. Aquesta ruta passa per paratges que encara conserven tota la seva bravesa i descobrireu els llocs on el mestre va dibuixar. Tornarem també pel camí de ronda fins al punt on hem deixat els cotxes.

 • Dates: Dia 18 de març de 2017
 • Durada: Mig dia
 • Tipus: Senderisme en grup
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400m
 • Preus:

  PREU PER PERSONA: La sortida és gratuïta.
  Demanem un donatiu mínim de 5 € a benefici de l'associació Afatram.
  Giroguies pòsarà una guardiola on cada participant podrà posar-hi la voluntat.


  Els diners recaptats en aquesta sortida, els donarem íntegrament a l'ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS, TUTORS I USUARIS DEL CENTRE TRAMUNTANA, una associació de familiars directament vinculats a persones amb discapacitats intel·lectuals.

  El motiu és que celebren el 30 aniversari del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana i el 10 aniversari de l'associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana.

  Web Assoc. Afatram : assoafatram.blogspot.com

  Web Centre Tramuntana : www.centretramuntana.com

 • Què inclou:

  - Guia de senderisme de Giroguies
  - Assegurança d’accidents

 • No inclou:

  - Transport ni àpats
  - Tot el no especificat a l’apartat anterior

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari