COMUNICAT COVID-19 DE GIROGUIES

Valorar aquest article
(1 Votar)

QUEDA'T A CASA

Giroguies, va néixer per viatjar i sortir a descobrir nous paisatges, però ara és temps de quedar-nos a casa, per solidaritat amb tothom i per poder tornar a dedicar-nos al que més ens agrada tan aviat com sigui possible.

Per aquest motiu, us informem que a causa del brot de Coronavirus, i tal com recomanen les autoritats, l'oficina de GIROGUIES romandrà tancada, però l'equip de GIROGUIES seguirà treballant des de casa fins que segueixi l'estat d'alarma decretat per govern.

Si tens un viatge programat dins les setmanes vinents, el nostre equip contactarà amb tu, si no ho ha fet ja. Les activitats i viatges programats per dates posteriors, es mantenen igual, esperant a veure com evoluciona la situació.

Si vols contactar amb nosaltres, et demanem que ho facis preferiblement per correu electrònic, enviant un correu a info@giroguies.cat, o si prefereixes trucant al 636 49 08 30.

Des de Giroguies, volem donar les GRÀCIES a tot el personal sanitari i ho fem extensiu a totes aquelles persones que també estan treballant perquè tinguem les necessitats bàsiques cobertes. Agraïm a tothom la confiança demostrada a Giroguies en aquests dies difícils, i sabem que, els millors temps, no tardaran a arribar.

Equip de Giroguies

19 de març de 2020.

Informació addicional

Deixa un comentari