RUTES AUTOGUIADES

Aquestes rutes són ideals per a persones que els agrada la natura, caminar i fer-ho al seu aire, en plena llibertat amb les eines bàsiques per realitzar la ruta.

Hi ha rutes de diferents durades, de 2 fins a 8 dies, i amb nivells per a tothom.

Ruta autoguiada: Enamora't de la Costa Brava caminant

Castell_Cap_Roig001Una ruta de 2 dies de senderisme per una de les de les zones costaneres més singulars de la península ibèrica i de tot el mediterrani, la Costa Brava

Sabies que l'antic camí de ronda va ser el lloc de pas durant molts anys dels carrabiners per fer les rondes de vigilància a la costa contra l'estraperlo, així com també dels contrabandistes, pescadors i mariscadors per accedir als diferents punts de la costa?

El Baix Empordà és un lloc de somni. Muntanya, plana i mar es combinen en una harmonia natural i fan d'aquest petit territori una joia de contingut.

Caminarem pels camins tradicionals que unien Tamariu, Llafranc, Calella de Palafrugell, Castell i Palamós.

Per conservar els valors paisatgístics, naturals i etnogràfics que té aquest territori, actualment quasi la totalitat dels llocs per on passarem formen part de l'espai d'interès natural Muntanyes de Begur i de l'EIN Castell-Cap Roig.

A més de practicar el senderisme, podràs gaudir de la flora i la fauna de la comarca, l'historia i les tradicions dels pobles, de la seva gent, perquè amb nosaltres aprenguis a estimar aquesta terra privilegiada

Informació addicional

 • Itinerari:

  Primer dia:Arribada Palamós.
  Allotjament en hotel ** a Palamós.

  Segon dia: Tamariu – Calella de Palafrugell
  Ens portaran amb cotxe de Palamós cap al nucli mariner de Tamariu, on començarem la travessa.
  La seva façana marítima i la tranquil·litat dels pocs carrers de Tamariu encara recorden, en part, el petit port pesquer que era aquesta població fins als anys seixanta. Passarem per Cala pedrosa, una cala de còdols i d'aquí li ve el nom, que queda enclotada entre dos penya-segats. Llavors arribarem a la muntanya de Sant Sebastià de la Guarda, on hi trobem diverses edificacions d' interès com el far, el poblat ibèric, una torre de guaita, l'ermita i l'hostatgeria. Seguirem cap a Llafranc que fou un important punt de l' assentament Romà i actualment encara conserva l'encant dels pobles costaners de la zona. El nostre final d'etapa serà Calella de Palafrugell que va ser el port principal de Palafrugell i des d'on s' exportaven productes de tota la comarca. Un lloc ideal per fer-hi nit i deixar-nos encisar dels seus encants.
  Allotjament en hotel *** a Calella de Palafrugell

  Tercer dia: Calella de Palafrugell - Palamós
  Sortirem de Calella de Palafrugell i deixant enrere les seves cales ens endinsarem a l'espai d'interès natural Castell-Cap Roig. Passarem per pinedes litorals fins arribar a la platja de Castell, un dels paratges més verges de la Costa Brava. Continuarem cap a la Cala s' Alguer que és una petita cala on hi trobem unes casetes i barraques de pescadors que ens mostra la autenticitat del lloc i el mode de vida que seguien els habitants de la zona, anys enrere. Seguirem cap a la platja de la Fosca, vigilada per l'antic Castell de Sant Esteve del Mar i desprès de passar el Cap Gros arribarem a Palamós, antic port reial i actualment una població oberta al mar amb un important port pesquer.

 • Situació:
 • Dates: A escollir
 • Durada: Cap de setmana, Ponts, Menys d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  PREU PER PERSONA (a partir de 2 persones):
  Mesos d'octubre a abril: 215 euros
  Mesos de maig, juny, setembre i setmana santa: 230 euros
  Mesos de juliol i agost: 275 euros

  Suplement paquet individual: 75 euros + suplement habitació individual
  Suplement habitació individual: TB = 49 // TM = 65 // TA = 80

 • Què inclou:

  - 2 nits d'allotjament en hotels, en habitació doble amb bany
  - 2 esmorzars
  - 1 sopar
  - Tracks de GPS
  - Mapa amb la ruta senyalitzada
  - Indicacions dels llocs d'interès i informació pràctica
  - Llista de material aconsellat
  - Transport d'anada al punt d'inici
  - Transport d'equipatge

 • No inclou:

  - Recollida i trasllats dels participants als aeroports o estacions de tren properes (consulteu)
  - Acompanyament a parts o tota la ruta o visites guiades puntuals a poblacions, a esglésies i museus (consulteu)

 • Reserves:
  pre-reserves
Inicieu sessió per enviar comentaris