Experiències i sensacions a la Costa Brava i Pirineu de Girona

Valorar aquest article
(7 vots)

Tamariu_Cami_Ronda_La_Musclera

Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu (l'època recomanada per fer-ho, seria els mesos de març a juny i de setembre a novembre), per un grup mínim de 8 persones. (si el grup és inferior, consulteu-nos)


Escolta el so dels teus propis passos, escolta el xipolleig de l'aigua contra les roques, sent la força de les onades trencant contra els penya-segats ... Mentre camines al llarg de tota la nostra gran selecció de camins a la Costa Brava - Pirineu de Girona.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Recepció a l'estació de tren de Girona o a l'aeroport de Girona i trasllat a la zona dels Pirineus. Pel camí, farem una parada i visitarem el poble medieval de Besalú.
  Allotjament a la Garrotxa en hotel ***

  Dia 2: Setcases i els Pirineus Orientals, són un excel·lent exemple de la diversitat natural amb espectaculars paisatges alpins, que podrem veure caminant pel GR-11, el sender que creua els Pirineus des de l'Atlàntic a la Mediterrània.
  Allotjament a la Garrotxa en hotel ***

  Dia 3: Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la regió volcànica d'Olot conté una quarantena de cons volcànics i més de vint colades de laves basàltiques.
  Començarem per la fageda d'en Jordà, el famós bosc de faigs i a través d'antics volcans ens dirigirem cap al poble medieval de Santa Pau.
  Allotjament a la Garrotxa en hotel ***

  Dia 4: Després d'esmorzar ens dirigirem cap a l'antiga ciutat de Girona, una ciutat animada i amb un extens casc medieval. Farem una passejada per la ciutat.
  A partir del migdia, tindrem temps lliure i us suggerirem alguns dels millors llocs per menjar i per voltar per les excel·lents botigues de la ciutat. També podreu visitar alguns museus (el de la Catedral, amb el famós tapís del segle XI, el museu d'història de la ciutat, els banys àrabs ...)
  Allotjament al Baix Empordà en hotel ***

  Dia 5 :Camins de ronda de la Costa Brava, el Baix Empordà és un lloc de somni. Muntanya, plana i mar es combinen en una harmonia natural i fan d'aquest petit territori una joia de contingut. Caminarem prop del mar per alguns dels racons més verges de la Costa Brava.
  Allotjament al Baix Empordà en hotel ***

  Dia 6: Descoberta de l'Espai Natural del Massís de les Gavarres, una àrea amb bosc mediterrani on veurem esglésies romàniques i pobles medievals plens d'història i llegendes. Visitarem la curiosa casa-museu Dalí, situat en un castell que l'artista va comprar a Gala, la seva esposa i musa.
  Allotjament al Baix Empordà en hotel ***

  Dia 7: Després d'esmorzar, trasllat al punt de retorn i comiat.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Una setmana, Més d'una setmana, Menys d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup 8 persones: 675€ per persona
  Per a grups inferiors o superiors a 8 persones, consulteu-nos

 • Què inclou:

  - Guia de parla català, castellà, francès i anglès
  - 6 nits en hotels *** en règim de mitja pensió
  - Trasllats interiors
  - Impostos

 • No inclou:

  - Dinars o pícnics
  - Assegurances

  - Tot el no especificat a l'apartat "inclou"

 • A tenir en compte:

  Aquest viatge és per: Persones que els agrada la natura, la cultura i l'esport.

  Podem adaptar la durada de 3 a 10 dies, depenent de les seves preferències.

  Allotjaments i àpats: hem seleccionat acuradament hotels familiars i confortables que ofereixen una gastronomia rica i variada

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari