Imprimir aquesta pàgina

La costa Atlàntica d'Essaouira - entre dunes i oceà - MARROC (8 dies)

Valorar aquest article
(2 vots)

Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de dues persones. També es pot complimentar amb altres programes de senderisme al Marroc.


Amb aquest programa, alternarem els recorreguts per la platja amb els boscos d'argans i de tuia. A vegades haurem de desafiar les marees per recórrer camins de pescadors, i quan no puguem resistir més la temptació, l'Atlàntic ens convidarà a un bany. Una costa particularment salvatge i espectacular: cordons de dunes que ens recorden la proximitat del Sàhara, cascades d'aigua dolça i tèbia, morabits que trenquen el blau del mar amb la seva blancor...barreja de colors... I una oportunitat també per conviure amb els nostres acompanyants nòmades i per degustar la seva bona cuina, en la qual no faltarà el peix acabat de treure del mar. Els nostres somnis estaran acompanyats per milers d'estels.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Arribada a Marràqueix, recollida a l'aeroport i trasllat a l'hotel. Sopar i dormir a l'hotel.

  Dia 2: Essaouira.
  De camí cap a Essaouira, podrem visitar una cooperativa femenina de producció d'oli d'argan. Després tindrem temps lliure per conèixer l'antiga Mogador, encaixada entre les dunes i l'Atlàntic. Les seves muralles portugueses, l'encant de la seva medina, el bonic port i els seus artesans treballant la tuia configuren un marc molt especial. A la tarda, sortida amb furgoneta cap a Sidi Kaouki, sopar i nit en un allotjament local.

  Dies 3 a 6:
  Dedicarem aquets quatre dies a recórrer la costa atlàntica des d'Essaouira fins a Tafadna, al sud del cap Tafelney. Passarem per: Sidi Kaouki, Sidi M'Bark, Iftane i Sidi Ahmed As Say . Una successió d'insòlits i grandiosos paisatges en una regió que no té res a veure amb altres àrees del Marroc.
  Al final del sisè dia anirem a Imlil, situat a l'Alt Atles, on soparem i dormirem en un acollidor allotjament bereber.

  Dia 7: Vall del riu Aït Mizane – Imlil
  Després d'esmorzar, anirem a fer una excursió per la vall del riu Aït Mizane, situada al peu del gran Atles i envoltada de majestuosos cims, verdes valls i tradicionals cases berbers.

  Dia 8: Després d'esmorzar, sortida de Imlil direcció a l'aeroport de Marràqueix a l'hora convinguda.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup a partir de 4 persones: 685 euros per persona
  Grup de 3 persones:
  735 euros per persona
  Grup de 2 persones: 795 euros per persona

  Si el grup és de 8 persones o més, us acompanyarà un guia des de Girona. Si el grup és inferior a 8 persones, el guia serà local de parla castellana.

 • Què inclou:

  - Guia local titulat de parla castellana
  - Allotjament en hotel (1 nit), albergs berbers (4 nits) i tendes (2 nits)
  - Pensió complerta des del sopar del dia 1 fins a l'esmorzar del dia 8
  - Transports interiors
  - Transport d'equipatge amb dromedari els dies del tresc a la costa
  - Assessorament en temes de muntanya i material necessari

 • No inclou:

  - Vol d'avió
  - Begudes extres no incloses en els menús
  - Propines
  - Assegurançes
  - Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

1 comentari