Kilimanjaro - Ruta Machame

Valorar aquest article
(3 vots)

Kirguistan

Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu, excepte els mesos d'abril i maig per ser època de pluges a partir de dues persones.

El Kilimanjaro és la muntanya més alta d'Àfrica però, independentment de la seva altura, la figura d'aquest volcà amb neus perpètues està present en moltes de les imatges que podem veure de la sabana africana i això li dona un exotisme especial. Trobarem durant la seva ascensió una varietat de paisatges, flora i fauna que difícilment oblidarem.
Aquest és el programa per fer l'ascens al Kilimanjaro per la RUTA MACHAME, una de les més espectaculars i variades.

Informació addicional

 • Itinerari:

  RUTA MACHAME

  Dia 1: Sortida del vol internacional. Arribada a Tanzània, recepció a l'aeroport i desplaçament en vehicle a l'hotel de Moshi.

  Dia 2: MOSHI – PORTA D'ENTRADA al P. N. KILIMANJARO - CAMP. MACHAME
  Després d'esmorzar tenim uns 50 minuts de desplaçament en vehicle per arribar a l'entrada del Parc Nacional de Kilimanjaro passant pel poblet de Machame que es troba a la falda de la muntanya. Una vegada resolts els tràmits del permís comencem a caminar a 1.640 m per una selva humida de muntanya molt frondosa. El recorregut va pujant per una carena i serà d'unes 5 a 7 hores depenent del ritme i de les condicions del camí cobrint un total d'11 km fins al campament Machame situat a 2.850 m. Aconsellem portar polaines i bastons de senderisme ja que es fàcil que el terreny sigui relliscós i enfangat en algun tram. Sopar i nit en tendes.

  Dia 3: CAMP. MACHAME – CAMP. SHIRA
  Després d'esmorzar deixarem la selva humida de muntanya tot remuntant una petita vall per un esperó on dominen grans brucs, llavors entrarem en una part engorjada que l'aigua ha esculpit a la lava a llarg dels anys fins arribar al campament de Shira a 3.810 m. 4 a 6 h. Sopar i nit en tendes.

  Dia 4: CAMP. SHIRA – CAMP. BARRANCO
  Des de l'altiplà de Shira anem flanquejant i pujant primer cap a l'est i llavors sud-est fins a la torre de lava anomenada 'dent de tauró', una espectacular xemeneia volcànica. Arribem a 4600m i baixem entre lobelies i senecies gegants al campament de Barranco a 3.975 m. 6 a 8 h. Tot i que aquesta jornada acabi casi a la mateixa alçada que l'anterior, és molt important per una bona aclimatació i ajudarà al nostre cos a preparar-se pel dia de cim. Sopar i nit en tendes.

  Dia 5: CAMP. BARRANCO – CAMP. KARANGA
  Després d'esmorzar, pugem i deixem enrere les parets de Barranco per entrar a la vall de Karanga. Aquest és un dia curt però molt important per l'aclimatació. Campament a 4.200 m. 4 a 5 h. Sopar i nit en tendes.

  Dia 6: CAMP. KARANGA – CAMP. BARAFU
  Després d'esmorzar, sortim de Karanga i continuem per un desert alpí sota les glaceres que encara queden al cim del Kibo fins a arribar al campament de Barafu a 4.670 m. En aquest punt ja hem completat l'anomenat 'Circuit Sud', que ofereix vistes al cim des de molts angles diferents. Els dos pics de Mawenzi i Kibo es poden veure des del campament. 4 a 5 h. Sopar i nit en tendes.

  Dia 7: CAMP BARAFU – CIM DEL KILIMANJARO – CAMP MWEKA
  Molt d'hora al matí iniciarem el camí cap al cim per pendents terroses i de grava entre les glaceres Rebmann i Ratzel. Aquesta és segurament la part més dura de la caminada, tant mentalment com físicament. A la 'Stella Point' a 5.700 m arribem a la vora del gran cràter on farem un breu descans que serà recompensat amb una bonica sortida de sol (si el temps ho permet). Des d'aquest punt ens queda aprox. 1 hora per arribar al punt més elevat del Kilimanjaro i d'Àfrica, l'Uhuru Peak de 5.896 m. Baixada amb parada a Barafu per dinar i continuació fins al campament Mweka situat a la part alta de la selva humida de muntanya a 3.100 m. 10 a 12 h. Cansats i satisfets ens disposem a gaudir del nostre últim sopar a la muntanya i fer una bona dormida que segur el nostre cos ens estarà demanant.

  Dia 8: CAMP. MWEKA – PORTA MWEKA – MOSHI
  Després de l'esmorzar, continuem el descens fins a la Porta de Mweka del Park a 1.650 m. per rebre els certificats de l'ascensió i acomiadar-nos de l'equip humà que ens ha acompanyat durant tots els dies de travessa. Continuarem fins al poble de Mweka on un vehicle ens tornarà al nostre hotel de Moshi. 3 a 4 h.

  Dia 9: Matí lliure a Moshi per fer compres personals i per la tarda transport a l'aeroport per agafar el vol internacional de tornada.

  Dia 10: Arribada del vol internacional.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20 km i desnivells fins a 1000 m
 • Preus:

  Consulteu-nos

 • Què inclou:

  - Guia de muntanya titulat
  - Cuiner pels dies de campament
  - Portadors pel transport del material personal durant la travessa
  - Allotjament en règim de pensió completa en campaments al Kilimanjaro (tendes biplaces i tenda menjador)
  - Hotel amb esmorzar inclòs a Moshi en hab. doble
  - Transports terrestres interiors
  - Permís i taxes d'estada al Parc Nacional del Kilimanjaro
  - Assessorament en temes de muntanya i del material necessari
  - Revisió mèdica cada matí d'ascens: test d'oxigen per saber si s'està aclimatant bé

 • No inclou:

  - Vol Espanya - Tanzània - Espanya
  - Visat (50 USD)
  - Propines
  - Assegurança
  - Tot el que no està especificat a l'apartat anterior

  . . .

  Opcional:

  Ascensió a través del Parc Nacional d'Arusha als cims del Mt. Little Meru de 3.820 m i el Mt Meru de 4.566 m. Una ruta de 4 dies abans d'anar cap al 'Kili' per aconseguir una millor aclimatació que inclou el transport, guia i portadors, pensió completa en refugis i 1 nit més d'hotel a Moshi.
  (consulteu-nos preu)

  Preu Mt Meru (4 dies 3 nits): Consulteu-nos

  * 3 dies de safari (2 nits) pels PN del llac Manyara, Ngorongoro i Serengeti (2 nits) incloent totes les entrades als PN i allotjament. Preu safari : Consulteu-nos

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: « Kilimanjaro - Ruta Marangu

1 comentari

 • Enllaç del comentari dimecres, 15 març 2017 09:27 Publicat per Pili i Santiago

  Ja fa una setmana que hem tornat. L'experiència ha estat increible. Hem pujat al Meru i al Kili i ens ha agradat molt. És tota una moguda veure més de 1000 persones cap amunt i els campaments que es monten i es desmonten.
  Vam quedar molt contents amb tot l'equip.
  Arruinats però feliços comencem a treballar.

  Informe

Deixa un comentari