Senderisme pels parcs nacionals de Croàcia

Valorar aquest article
(3 vots)

PRÒXIMES DATES PROGRAMADES:

Croàcia és coneguda més com un país marítim, populars són les seves ciutats històriques al costat del mar, però Croàcia és molt més que això, és una de les joies ocultes d’Europa i un paradís del senderisme. És el viatge que necessites per relaxar-te i desconnectar del món en un entorn preciós.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: BARCELONA – ZAGREB
  Arribada a l'aeroport de Zagreb i trobada amb el guia a l'aeroport. Visita de la ciutat de Zagreb amb guia local. Després de dinar, trasllat cap a Gospic. Sopar i allotjament a Gospic.

  Dia 2: GOSPIC – PN VELEBIT - GOSPIC
  La primera marxa la farem per la zona de Velebit Central i Baške Oštarije. Baške Oštarije es troba en el congost de Velebit a una altitud de 926 m, en el punt on Velebit es divideix en part central i sud. Aprofitarem el dia per a fer una de les marxes en la zona que s'adapti als senderistes. Hi ha molts senders de diferents desnivells i en tots ells s'arriba a gaudir de les impressionants vistes sobre les illes de la badia de Kvarner. El més probable, és anar al pic Dabarskakosa (943 m). Acabada la marxa, retorn a Gospic. Sopar i allotjament a Gospic.

  Dia 3: GOSPIC – PN PLITVICE - GOSPIC
  Després d'esmorzar, sortida cap al parc nacional de Plitvice, on visitarem l'àrea natural més bonica i espectacular de Croàcia. Començarem el dia passejant per camins i ponts de fusta al voltant del parc. En ell trobaran 16 llacs d'aigües turqueses, més de 90 cascades i nombroses coves que formen part del patrimoni de la humanitat de la UNESCO. Els llacs estan envoltats per boscos de pi i faig, on viu una gran diversitat de fauna i vegetació. A la tornada, un vaixell i un tren ens portaran al punt d'inici. Mentrestant, tindrem temps per a relaxar-nos i gaudir del paisatge des d'una altra perspectiva. Sopar i allotjament a Gospic.

  Dia 4: GOSPIC – ISLA DE RAB - GOSPIC
  Esmorzar. Al matí, ens traslladarem cap a la costa per a anar a l'illa de Rab i fer-hi una la caminada de 12 km de Mišnjak a Lopar, ideal per a škraping (schkrape en l'argot local vol dir caminar sobre roques.). A mig camí, en el cim de Kamenjak (el pic més alt de l'illa) hi ha un petit restaurant amb una gran vista de la muntanya Velebit a l'est i la badia de Kvarner a l'oest. T'encantarà. Acabada la marxa, trasllat de tornada a Gospic. Sopar i allotjament a Gospic.

  Dia 5: GOSPIC – PAKLENICA - ZADAR
  Esmorzar. Al matí, ens traslladarem al parc nacional de Paklencia, part d'aquesta reserva natural es troba protegida per la UNESCO i és el lloc perfecte per a excursions a peu. El parc cobreix una àrea de torrents fluvials entre Velika Paklenica i Mala Paklenica, destaquen els seus congostos verticals al llarg de la muntanya Velebity que envolta tota l'àrea i els seus voltants. Aquesta zona relativament petita, que ofereix una diversitat excepcional de fenòmens geològics i, una flora i fauna molt variades. És la combinació perfecta per a convertir aquest lloc en un paradís natural. Els locals de la zona en la seva majoria pastors, s'han adaptat al clima i a la geografia del lloc, convertint-se en excel·lents guies de la zona. Caminant és l'única manera de conèixer en profunditat el parc nacional de Paklenica, el camí més popular és un passatge que es dirigeix a refugi de Paklenica, una muntanya molt popular entre senderistes, ja que ofereix unes vistes espectaculars del lloc. A la tarda trasllat a Zadar i temps lliure per a gaudir la tarda. Allotjament a Zadar.

  Dia 6: ZADAR – PAG – ZADAR
  L'illa de Pag també és coneguda com l'illa de la Lluna a causa del paisatge àrid que cobreix parts de la seva superfície. L'àrea de Ledenik és un dels secrets millor guardats de Croàcia i veritablement un paisatge únic, ja que és ric en restes fòssils, estructures de pedra calcària, talls i esquerdes en les roques, antics rierols, i la vista des de Ledenik s'estén cap al canal Velebit i les seves muntanyes, d'una banda, i cap a Pag Bay per l'altre. El mateix nom t'ho diu: sents com si estiguessis caminant sobre la Lluna! Hi ha dos nous senders que estan senyalitzats i oberts al públic des de l'any 2022. Un és un sender circular al voltant de Punta Mikula i l'altre condueix a la badia de Veli Zaton. Junt amb el sender existent de Lokva a St. Kvirin, els tres senders formen conjuntament 'l'altre costat de la Lluna' i els visitants podran gaudir i explorar aquesta part veritablement especial de l'illa: roques blanques brillants que contrasten amb el blau profund de la mar. En acabar trasllat fins a l'hotel. Sopar i allotjament a Zadar.

  Dia 7: ZADAR – PN KRKA - SIBENIK
  Després d'esmorzar ens traslladem al parc nacional de Krka, on veurem fantàstiques formacions càrstiques i meravelloses cascades. Explorarem els seus camins fluvials i la interessant història que el parc amaga, on arquitectura datada del segle X i pertanyent al primer rei croat, es barreja amb la naturalesa. Com a opció alternativa també podrem explorar la cascada de Skradinski Buk, lloc on es va construir la segona planta hidroelèctrica del món, només uns anys més tard que la que hi ha en les Cataractes de Niàgara. Després de la visita, retorn a Sibenik per sopar i allotjament.

  Dia 8: SIBENIK – SPLIT
  Després d'esmorzar, coneixerem el centre històric de Split, que a l'antiguitat formava el Palau Dioclecià, construït en el segle IV per l'emperador Dioclecià i tenia la funció casa de retir. Avui, és catalogat com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Passarem per fora de la Catedral San Duje i el temple de Júpiter i després baixarem als seus soterranis misteriosos. A l'hora acordada, trasllat per a l'aeroport. Retorn cap a casa i fi del viatge.


 • Algunes imatges:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup de 14 persones o més: € per persona.
  Grup de 9 a 13 persones: € per persona.
  Grup de 6 a 8 persones: € per persona.

  Suplement habitació individual: consulteu-nos

 • Què inclou:

  - Guia de senderisme de Giroguies
  - 7 nits d’allotjament en habitació doble amb bany en hotels de 4 estrelles
  - 7 esmorzars i 7 sopars
  - Trasllats en minibus segons l'itinerari
  - Trasllats aeroport - hotel – aeroport
  - Entrades: PN Plitvice, PN Paklenica, PN Krka
  - Visita guiada a Zagreb, Zadar y Split
  - Ferry per anar a l’illa de Rab
  - Taxes hoteleres i turístiques
  - L'IVA corresponent

 • No inclou:

  - Vols
  - Dinars
  - Propines
  - Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari