Geòrgia: Descobrint el Gran Caucas (11 dies)

Valorar aquest article
(12 vots)

Kirguistan

PRÒXIMES DATES PROGRAMADES:
De l'11 al 21 de juny de 2021 - QUEDEN 5 PLACES

Aquest programa es pot organitzar, a partir de 4 persones, per les dates que vosaltres escolliu entre els mesos de JUNY a SETEMBRE.

Geòrgia és caucàsica en la seva màxima expressió a la riba oriental del Mar Negre i encaixonada en una serralada majúscula va acollir a regnes més antics - Còlquida i Ibèria. Tot l’univers mitològic, en el qual Jàson i els argonautes aconseguirien el velló d'or, sorgeix precisament en una nació originada després del pas de diferents regnes i cultures que van deixar aquí les seves petjades.

El Gran Caucas convertit en un autèntic i inexpugnable mur alpí, defineix completament la silueta d'un país adherit a unes muntanyes immenses on els cims nevats es perllonguen en vertical durant tot l'any i conformen una de les més imponents fronteres naturals del planeta.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 12 de juny de 2020: Barcelona / Kutaisi
  Sortida des de Barcelona amb vol directe. Arribada de matinada i trasllat a l’allotjament de Kutaisi. (- / - / -)

  Dia 13 de juny: Kutaisi / Monestir de Gelati / Zugdidi / Becho (260 km)
  Després de l'esmorzar, al matí, visitarem el complex monàstic de Gelati- Patrimoni de la UNESCO (segle XII). El fundador del complex és el Rei David el Constructor, el rei més destacat en la història de Geòrgia. L'acadèmia de Gelati va ser el centre de la vida cultural i espiritual de Geòrgia. Després ens dirigirem al nord cap a Svaneti, la inaccessible regió muntanyosa al Caucas major. Parada a la presa d'Enguri, actualment la segona presa d'arc més alta del món, amb una alçada de 271,5 m. Ens desplaçarem a través del variat paisatge de muntanya del Gran Caucas. Arribada a Becho, petit poble als peus del cim Ushba.
  Sopar i allotjament en un hostal familiar a Becho. MP (E/-/S).

  Dia 14 de juny: Becho - Etseri - Mazeri - Becho
  Després d’esmorzar farem un curt desplaçament de 15 km en vehicle i seguidament pujarem fins al pas de Mazeri (2.470 m). Després baixarem cap al poble de Mazeri per sobre prats amb flors, envoltats de nerets i gaudint de les vistes de la muntanya Ushba (4.700 m). Creuarem el bosc de coníferes i el poble de Mazeri i arribarem a Becho. Dinar de pícnic. Sopar i allotjament en un hostal familiar a Becho. PC (E/D/S)
  Desnivell: ↑ 850 ↓ 1.050 m. Distància: 13 km. Temps de caminada: 6-7 hores

  Dia 15 de juny: Becho / Glacera d'Ushba / Mestia
  El sender comença al poble de Mazeri a la comunitat de Becho. Pel camí es pot gaudir d'un bonic bosc de pins, vistes al cim d’Ushba i un bell engorjat del riu. El passeig espectacular ens portarà a les cascades de Shdugra on podem gaudir de les vistes magnífiques del pic Ushba. De retorn ens trobarem amb el transport prop del pont i ens portarà a Mestia. Dinar de pícnic. Sopar i allotjament en un hostal familiar a Mestia. PC (E/D/S)
  Desnivell: ↓ ↑ 650 m. Distància: 16 km. Temps de caminada: 6 hores.

  Dia 16 de juny: Mestia / glacera de Chalaadi / Mestia
  Després de desplaçar-nos en vehicle uns 10 km, començarem a caminar cap a la glacera de Chalaadi. Abans de trobar-nos la glacera, caminarem per unes valls i boscos impressionants. A la tarda caminarem fins a un pont sobre el riu Mestiachala on trobarem el cotxe que ens tornarà a Mestia i, on visitarem el seu museu etnogràfic. Sopar i allotjament en un hostal familiar a Mestia. PC (E/D/S)
  Desnivell: ↑↓ 500 m. Distància: 9 km. Temps de caminada: 3 hores.

  Dia 17 de juny: Mestia / Adishi / Iprali
  Arribarem amb vehicle al poble Adishi i començarem a caminar per la llarga vall alpina amb el seu paisatge característic de prats verds on pasturen els ramats. Les vistes dels cims Banguriani (3.838 m) i Ushba (4.700 m) serán espectaculars. Arribarem a un punt on cal travessar el riu i necessitarem l'ajuda de cavalls per creuar-lo. Pujarem al coll de Chkhutnieri (2.722 m) des d'on es pot gaudir de l’espatarrant vista de tots els cims propers. Començarem el descens cap a llogaret de Khalde. Finalment arribarem a Iprali. Dinar de pícnic. Sopar i allotjament en un hostal familiar a Iprali. PC (E/D/S)
  Desnivell: ↑650 m ↓800 m. Distància: 14 km. Temps de caminada: 7 hores.

  Dia 18 de juny: Iprali / Ushguli (UNESCO)
  Després d'esmorzar caminarem seguint la carretera uns dos quilòmetres i continuarem per un camí que puja fins Ushguli. Ushguli (2.200 m), és el poble habitat més alt d'Europa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. El poble és famós per l'abundància de torres de vigilància. Des d'aquí es veu la muntanya més alta de Geòrgia, el pic Shkhara (5.068 m). A Ushguli visitarem l'Església de Lamaria (segle XII). Dinar de pícnic. Sopar i allotjament en un hostal familiar a Ushguli. PC (E/D/S)
  Desnivell: ↑650 m ↓400 m. Distància: 12 km. Temps de caminada: 4 hores.

  Dia 19 de juny: Ushguli – Mt. Guri – Ushguli
  Avui pujarem al pic Guri (2.970 m). Un camí per un pendent que fa ziga-zagues i que en els darrers metres, ja quasi sense sender, ens portarà fins al punt més alt d'aquesta muntanya. Llavors davant nostre apareixeran unes magnífiques vistes. Si el temps ho permet, es pot veure no només el poble d'Ushguli consistent de 3 petits nuclis, sinó també el pic d’Shkhara (5.068 m) i el pic Tetnuldi (4.617 m). Dinar de pícnic. Sopar i allotjament en un hostal familiar a Ushguli. PC (E/D/S)
  Desnivell: ↑800 m ↓800 m. Distància: 10 km. Temps de caminada: 5 hores.

  Dia 20 de juny: Ushguli / glacera d’Shkhara / Mestia
  Després d’esmorzar, passejarem per la bella i àmplia vall del riu Enguri, per arribar als peus del pic d’Shkhara (5.068 m) - la muntanya més alta de Geòrgia. Dinar de pícnic. A la tarda tornarem en vehicle privat a Mestia. Sopar i allotjament en un hostal familiar a Mestia. PC (E/D/S)
  Desnivell: ↑↓300 m. Distància: 16 km. Temps de caminada: 6 hores.

  Dia 22 de juny: Mestia / coves de Prometeu / Tskaltubo
  Després d’esmorzar, deixarem les muntanyes d’Svanètia i ens dirigirem cap a la regió de Samegrelo. Visitarem les coves de Prometeu, una de les cavitats més riques amb estalactites, estalagmites, cascades petrificades i perles de les cavernes subterrànies que acaben en un gran llac. La cova consisteix en 6 grans sales, plenes de formacions espectaculars. Allotjament en hotel a Tskaltubo. MP (E/-/S)

  Dia 22 de juny: Tornada
  Matí lliure i al migdia, trasllat a l'aeroport de Kutaisi i sortida en vol regular. Arribada a Barcelona. (E/-/-)

  E: Esmorzar – D: Dinar – S: Sopar

  *Nota: Aquestes dades són orientatives, i per tant podran ser modificades en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup de 15 a 20: 1.260 € per persona.

  Grup de 13 a 14: 1.385 € per persona.

  Grup de 10 a 12: 1.485 € per persona.

  Suplement habitació individual: 125 €

 • Què inclou:
  • Guia de Giroguies
  • Guia local de parla castellana
  • Tots els allotjaments del viatge: 1 nit a Kutaisi, 1 nit a Tskaltubo, 2 nits a Becho, 3 nits a Mestia, 1 nit a Iprali i 2 nits a Ushguli
  • Àpats especificats al programa: Tots els esmorzars, 7 dinars i 9 sopars
  • Transports interiors en vehicle segons el programa
  • Transport de l’equipatge els dies de travessa
  • Cavalls per travessar el riu
  • 1 l d'aigua mineral diari per persona
  • Entrada a les coves de Prometeo
  • Entrada al museu Etnogràfic de Mestia
  • Organització tècnica
  • Impostos
 • No inclou:
  • Vol directe des de Barcelona (el podem gestionar)
  • Assegurança de viatge
  • Begudes alcohòliques
  • Propines
  • Els àpats no especificats
  • Tot el no especificat a l'apartat inclou
 • A tenir en compte:

  Passaport en vigor amb una validesa mínima de 6 mesos i en bon estat.

  Assegurança de viatge (amb el número de telèfon on s'ha de trucar per casos d'emergència) que cobreixi despeses mèdiques per malaltia i accident, trasllat i repatriació.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari