LES TERRES DE L'EBRE - viatge cultural i gastronòmic autoguiat

Valorar aquest article
(8 vots)

meridatge

Aquest programa es pot fer tot l'any a partir de 2 persones. 

Viatge al Delta i a les terres de l'Ebre amb la visita als espais naturals i culturals més representatius d'aquesta reserva de la Biosfera, acompanyats dels nostres guies o pel seu compte. Descobrirem els paisatges singulars del Delta i de la cultura de les terres de l'Ebre. Es tracta d'una estreta experiència de viatge al Delta i concretament des de l'Ampolla, en un hotel familiar de l'Ampolla davant del port, un poble de pescadors a l'entrada del Delta.

Informació addicional

 • Punts forts:

  meridatge

  Un viatge en família o amb amics per a un grup de 2 a 8 persones i adaptat segons la tipologia del grup. La proposta és de tres dies i dues nits, que es poden realitzar amb entrada dilluns i sortida el dimecres, o amb entrada el dimecres i sortida el divendres o finalment entrada el divendres i sortida el diumenge.

 • Itinerari:

  Dia 1: Dilluns/Dimecres/Divendres

  11:00 h. Arribada a l'Ampolla i registre d'entrada a l'hotel ****.

  12:00 h. Ens desplaçarem fins al port de l'Ampolla per iniciar el recorregut en vaixell per conèixer els cultius marins de la badia del Fangar de musclos, ostres, cloïsses... I tindrem l'oportunitat de fer un tast d'ostres i musclos. Tornem al port de l'Ampolla.

  16:30 h. El nostre guia particular, en Mingo, vindrà a trobar-nos i ens traslladarem a la part sud del Delta:

  - Els Ullals de Baltasar, unes surgències d’aigua;

  - Llacunes d'Encanyissada i la Tancada, amb alguns dels seus miradors;

  - La Pantena, un art de pesca fix a la llacuna;

  - El filtre de l'Embut, on es neteja l'aigua;

  - Les antigues salines de Sant Antoni;

  - El Trabucador, l'istme de sorra de 6 km que ens uneix amb la punta de la Banya;

  Tot això a través d'una complicada xarxa de camins, canals i desguassos, per descobrir, observar i fotografiar algunes de les més de 300 espècies d'aus que viuen o visiten, durant tot l'any, el Delta de l'Ebre.

  20:30 h. Fi de la visita guiada i tornada a l'hotel.

  20:30-21:00 h. Sopar al restaurant de l'hotel. Cuina local i d'autor.


  Dia 2: Dimarts/Dijous/Dissabte

  08:30 h. Esmorzar a l'hotel.

  10:00 h. Arribada a l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona, des d'aquí podem contemplar la Serra del Montsià i contemplar una de les valls més fèrtils de l'olivera romana a través de la qual circulava la famosa Via Augusta. Des de l'ermita iniciem una visita al seu centre d'interpretació de les Pintures Rupestres de l'art esquemàtic i que són patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

  13:30 h. Dinar al restaurant de les Moles, amb una estrella Michelin. Amb el seu menú tradició gaudirem de la gastronomia més avantguardista de les Terres de l'Ebre.

  16:30 h. Ens traslladarem cap al mar i pararem en un dels llocs més històrics, el poblat ibèric de Moleta del Remei. Fundat abans del segle VI aC i estretament connectat amb els poblats preibèrics del Matarranya i la Terra Alta, serviria per establir relacions amb els fenicis.

  18:30 h. Ens dirigirem cap a Amposta passant per la Ràpita, ens aturarem a Amposta per visitar el Museu de les Terres de l'Ebre i coneixerem més profundament aquest territori únic.

  20:30-21:00 h. Sopar al restaurant de l'hotel. Cuina local i d'autor.


  Dia 3: Dimecres/Divendres/Diumenge.

  08:30 h. Esmorzar a l'hotel.

  09:30 h. Ens desplacem a la població del Perelló. Allà visitarem el centre apícola "Mel Múria". El visitant comença el recorregut en el centre d'interpretació per conèixer profundament el món de les abelles i la mel, després anirem al taller propi per conèixer els processos de recol·lecció i acabarem amb un tast de les diferents mels. Al final de la visita ens equiparem amb el vestit de l'apicultor per anar a la finca Burgà per conèixer i dur a terme el treball dels apicultors en contacte amb les abelles i conèixer els diferents tipus d'abelles i ruscs.

  14:30 h Dinar a l'Ampolla al restaurant Casa David.
  Fi dels nostres serveis.

 • Algunes imatges:
 • Dates: a concretar
 • Durada: Cap de setmana, Ponts
 • Tipus: Activitats per a empreses, Activitats per a famílies i amics, Enoturisme i gastronòmic, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Preus:

  - 448 euros per persona per grups de 4-8 persones.

  - 495 euros per persona per grups de 2-3 persones.

 • Què inclou:
  • 2 mitges pensions a hotel 4 estrelles de l’Ampolla
  • 1 dinar al restaurant Casa David de l’Ampolla
  • 1 dinar al restaurant, amb estrella Michelin, Les Moles d’Ulldecona
  • Visita de les Muscleres
  • Visita guiada al Delta
  • Visita a les pintures rupestres de l'Ermita de la Pietat
  • Visita al poblat ibèric la Moleta del Remei
  • Visita al Museu de les Terres de l'Ebre
  • Visita al centre d'interpretació Mel Múria del Perelló
  • Notes i indicacions de la ruta
  • Organització tècnica i reserves.
 • No inclou:

  - Transports
  - Tot el no especificat en l'apartat 'inclou'.

  Com a extres es pot contractar una furgoneta amb conductor per als tres dies que dependrà del nombre de persones.

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari