Visita al paradís autoguiada - Formentera

Valorar aquest article
(50 vots)

Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any per les dates que vosaltres escolliu (excepte Setmana Santa i els mesos de juny a setembre), a partir de 2 persones.>

No és casual que Formentera sigui presentada com l'últim paradís de la Mediterrània. Una estada a la més petita de les Pitiüses suposa una experiència diferent. Definitiva. Una illa on el medi ambient és respectat, amb 20 km de platges de sorra blanca i on els diferents blaus del mar resulten irrepetibles. Uns tons que només s'expliquen per la praderia de posidònia que envolta l'illa, una depuradora natural que neteja l'aigua i permet la sedimentació de la sorra al litoral. Una autèntica selva submarina que ha estat declarada, el 1999, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Els caminants recorreran vells camins agrícoles envoltats de flors silvestres, turons verds, platges interminables. Gaudiran de la particular arquitectura de l'illa. Coves, molins de vent, esglésies blanques, velles savines amb els seus troncs doblegats pel sol i el vent, es creuaran en el seu camí.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Arribada a Eivissa, trasllat al port per agafar el ferri cap a Formentera i trasllat a l'allotjament a Sant Ferran.

  Dia 2: Caminada per Sant Ferran, es Pujols i la platja de Ses Illetes, una ruta de sorres blanques i aigües transparents a la punta nord de l'illa.

  Dia 3: Caminada cap a Sant Francesc, cala Saona i fins al Port de la Savina passant pel centre d'interpretació del Parc Natural de ses Salines, Can Marroig. Gaudirem de la quietud i bellesa de cala Saona, de les meravelloses vistes que ofereix la veïna illa d'Eivissa, la costa de Punta Pedrera, dels bells penya-segats de Punta Rasa i dels reflexos lluminosos de s'Estany des Peix.

  Dia 4: Ruta per lloc màgics com s'Estufador amb petits penya-segats, o la transparent i solitària platja de Migjorn. Sense cap mena de dubte la seva varietat és singular i es combina una primera part amb un frondós bosc mediterrani, després els ecosistemes dunars litorals i finalment els paisatges rurals interiors.

  Dia 5: Caminada des del Pilar cap a la Mola, visitant l'impressionant entorn del Far que ha estat escenari d'algunes pel·lícules. Passarem per l'únic tros de via Romana que es conserva a l'illa i que ens portarà a les platges de Tramuntana, on trobarem indrets idíl·lics com es Caló i cala en Baster amb petits amarradors que semblen pintures antigues i horitzons de blaus infinits.

  Dia 6: Ferri cap a Eivissa, temps per visitar el nucli històric de la ciutat i trasllat a l'aeroport.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Menys d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  PREU PER PERSONA: 495 € (a partir de 2 persones, tot l'any excepte Setmana Santa i els mesos de juny a setembre. Per altres dates consulteu-nos)

 • Què inclou:

  - 5 nits d'allotjament en habitacions dobles amb bany
  - 5 esmorzars
  - 5 sopars
  - Ferri (d'anada i tornada) Eivissa-Formentera
  - Mapes, tracks de GPS i informació complementaria de les sortides de senderisme
  - Assessorament del material necessari
  - Informació dels transports necessaris per fer el programa
  - L'IVA corresponent

 • No inclou:

  - Vols d'anada i tornada a Eivissa (us els podem gestionar nosaltres)
  - Pícnics per les caminades (es poden comprar en els allotjaments o als pobles)
  - Suplement habitació individual 125 €
  - Assegurança d'accidents
  - Tot el no especificat en l'apartat 'inclou'

 • A tenir en compte:

  Algun dia l'itinerari arriba als 17 km, però els desnivells acumulats són inferiors als 200 metres.

  L'ordre de les caminades pot variar per tal de fer-les més agradables en funció del vent dominant.

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari