Des de fa uns anys, GIROGUIES aposta per aquesta modalitat de fer esport a l'aire lliure: La Marxa Nòrdica. Hem organitzat diverses sortides per la Costa Brava i racons del Baix Empordà, sortides de diferents nivells: des de nivell iniciació fins a més expert. Veniu a practicar i gaudir d'aquest esport, sempre acompanyats d'un instructor titulat de Giroguies.

Marxa nòrdica: Plana i boscos d'Ermedàs

Valorar aquest article
(5 vots)

Marxa Nòrdica Giroguies

Pròxima data programada:
- 17 de febrer de 2023

Aquesta activitat pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

RACONS DE L'EMPORDÀ
Una nova forma de fer esport a l'aire lliure. Sostenible i descobrint el patrimoni natural i etnogràfic. Gràcies a la Marxa Nòrdica us podreu endinsar, amb l’ajuda de dos bastons especials, pels llocs més desconeguts, lluny de la massificació del turisme, i gaudir d’aquest nou esport tot respirant l’aire més pur dels nostres boscos mediterranis.
Estrenarem una bonica i completa ruta de marxa nòrdica que ens permetrà descobrir infinitat de camins i corriols aptes per practicar aquest esport.

Informació addicional

 • Itinerari:

  L’itinerari, preparat especialment pels guies de GIROGUIES, recorre una bonica zona forestal esquitxada de camps, masies i boscos mediterranis.

  Distància: 7 quilòmetres

  Desnivell: +55 metres

  Durada: 2.30 hores (inclou parades diverses, ensenyament tècnic de NW en ruta, sessió d’escalfament inicial amb posada a punt del material, i sessió d’estiraments final)

  Tipus de terreny: Pistes, camins de carro i corriols en bon estat general. Desnivells que no superen el 10% ni en pujada ni en baixada.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Mig dia
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics, Marxa nòrdica
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Preus:
  Preu per grup de 10 a 18 persones: 15 euros per persona
 • Què inclou:

  - Guia-instructor titulat de Marxa Nòrdica de Giroguies.
  - Bastons de marxa nòrdica
  - Assegurança

 • No inclou:

  - Tot el no especificat a l'apartat "inclou"

 • A tenir en compte:

  Observacions:

  - Cal estar acostumat a mantenir caminades suaus.
  - Nosaltres ens encarreguem de llogar els bastons de marxa nòrdica, no es poden usar els de senderisme perquè no són adequats. Per llogar els bastons fixos (no telescòpics) necessitem saber l’alçada exacta del client durant la inscripció.
  - Cal portar calçat de canya baixa flexible i transpirable amb sola de tacs (no de tenis). Gorra i ulleres de sol. Motxilla petita, lleugera i estreta per portar poc pes (aigua, barretes o fruita, mòbil i documentació-diners) o bé una ronyonera amb bidó d’aigua. Roba lleugera, sintètica (no cotó) i transpirable adequada al temps.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari