Armenia espectacular

Valorar aquest article
(21 vots)

Armenia

PRÒXIMES DATES PROGRAMADES:


Del 12 al 19 de novembre

Del 10 al 17 de desembre

Armènia és una antiga república soviètica que té les seves arrels en una de les més antigues civilitzacions del món. Cultural, històricament i políticament, Armènia es considera com a part d'Europa, però, la seva localització en el Caucas meridional la situa en una suposada frontera imaginària entre Europa i Àsia. La Transcaucàsia o el Caucas del Sud és la regió natural situada al sud de la serralada del Gran Caucas, entre el mar Negre i el mar Caspi. L'Armènia moderna ocupa part de l'Armènia històrica, el centre estava a la vall del riu Araks i la regió al voltant del llac Van a Turquia. El terreny armeni és principalment muntanyós. Cap punt del país està per sota dels 400 metres per sobre del nivell del mar.

Informació addicional

 • Itinerari:

  DIA 1: Sortida del vol cap a Armènia i trasllat a l’hotel.

  DIA 2: Passeig per la ciutat d’Erevan, Tsitsernakaberd, Echmiadzín, Zvartnots.
  Esmorzar a l'hotel.
  Anem a passejar per les parts més notables d'Erevan. Començarem el nostre passeig des de la plaça de la República, situada al centre de la ciutat. A la zona de la plaça es troben el Museu d'Història, la Galeria Nacional, les fonts cantaires. Des de la plaça de la República comença l'avinguda Nord que representa la part moderna d'Erevan on trobarem el Teatre Nacional Acadèmic d'Òpera i Ballet d'Armènia. Pujarem les escales de la 'cascada' arribant fins a l'estàtua de la Mare Armènia, des d’on gaudireu de la increïble vista del centre d'Erevan i el mont Ararat. A sota hi ha un jardí amb estàtues d'escultors contemporanis com Botero, Lynn Chadwick i Barry Flanagan.
  Tindreu l'oportunitat de visitar el Museu construït en memòria de les víctimes del genocidi armeni i el Memorial Tsitsernakaberd.
  En acabat visitarem la Santa Seu d'Echmiadzín, seu de l'Església Apostòlica Armènia. La Catedral d'Echmiadzín va ser construïda l'any 303 i és una de les mostres arquitectòniques més excepcionals del segle IV.
  Després continuarem el nostre camí cap a Zvartnots. El temple va ser construït al s. VII i s'ha mantingut fins a finals del s. X. El temple de Zvartnots i la Santa Seu d'Echmiadzín estan inscrits a la "llista del patrimoni de la humanitat" de la UNESCO.
  Nit a l'hotel d'Erevan.

  DIA 3: Khor Virap, Noravank, Areni.
  Esmorzar a l'hotel.
  Anirem a la regió d'Ararat, visitarem el famós Khor Virap que es troba a l'oest del riu Araks. L'església de Khor Virap està relativament relacionada amb Sant Gregori l'Il·luminador que va fer del cristianisme una religió oficial. Des d'aquí s'obre una vista increïble de la muntanya bíblica Ararat.
  A continuació, el camí ens portarà al Monestir de Noravank, situat en un congost a la comunitat rural d'Areni, prop de la ciutat de Yeghegnadzor. Noravank va ser una de les residències dels bisbes a principis del s. XIII. Hi ha molts khachkars (creus de pedra) al complex, entre els quals es troben els khachkars del famós arquitecte i escultor Momik, distingits pels seus alts mèrits artístics.
  Arribem al celler del poble d'Areni on tindreu l'oportunitat de degustar el vi armeni casolà. Al poble d'Areni, en unes coves, s'ha descobert el celler més antic del món i té uns sis mil anys d'antiguitat.
  Nit a l'hotel d'Erevan.

  DIA 4: Garni, Gueghard, mercat de fruites.
  Esmorzar a l'hotel.
  El dia d'avui inclou una visita al temple pagà de Garni. Garni, del segle I, va ser dedicat al déu del sol Mihr i és l'únic temple pagà conservat a la regió del Caucas i a la zona de l'antiga Unió Soviètica.
  A continuació, ens espera una visita al Monestir de Gueghard, que també es coneix com a "Ayrivank", que significa "església tallada a la roca". El monestir va ser construït al s. IV durant els primers anys de l'adopció del cristianisme com a religió d'estat. El monestir de Gueghard està inscrit a la "Llista del Patrimoni Mundial" de la UNESCO.
  Tornem a Erevan. Visitarem el mercat de la fruita, on podràs degustar fruites dolces armènies i panses, també comprar alguna cosa si vols.
  Nit a l'hotel d'Erevan.

  DIA 5: Sevan, Dilijan, Goshavank.
  Esmorzar a l'hotel.
  Avui agafarem la carretera fins al llac Sevan, situat a 70 km de la capital d'Erevan, a la província de Gegharkunik. Sevan és el segon llac d'alta muntanya més gran del món, després del llac Titicaca a Amèrica del Sud. A la península de Sevan es troba el Monestir de Sevanavank, fundat per Gregori l'Il·luminador l’any 305.
  Continuarem el nostre viatge cap a la ciutat de Dilijan que ha rebut el nom de la "Petita Suïssa" d'Armènia a causa de la seva fabulosa naturalesa de boscos densos i muntanyes rocoses.
  Visitarem el recinte monàstic de Goshavank, que es troba al territori del Parc Nacional de Dilijan, que va ser un dels més famosos centres religiosos, educatius i culturals dels s. XII-XIII.
  A Dilijan visitarem una casa local on podreu veure com es preparen les famoses postres armènies anomenades "Gata" i podrem degustar-ho.
  Tornem a Erevan. Nit a l'hotel d'Erevan.

  DIA 6: Amberd, Saghmosavank.
  Esmorzar a l'hotel.
  Anirem a la regió d'Aragatsotn. Si el temps ho permet, visitarem la fortalesa medieval d'Ambred (s. X) que amb la seva posició natural i estructures defensives tenia una reputació de fortalesa inexpugnable. *En cas que el temps no ens permeti visitar Amberd, visitarem el monestir d'Hovhannavank.
  L’excursió també inclou una visita al Monument de l'Alfabet Armeni, fundat el 2.005 en commemoració del 1.600 aniversari de la creació de l'alfabet armeni. Consta de 39 lletres armènies.
  Després ens dirigirem al diví Monestir de Saghmosavank. El monestir, el nom del qual es tradueix literalment com "monestir dedicat als salms", es troba a la vora del congost del riu Kasakh. La ubicació del monestir de Saghmosavank ens dona la possibilitat de gaudir d'un panorama excepcional de naturalesa armènia.
  Tornem a Erevan. Nit a l'hotel d'Erevan.

  DIA 7: Dia lliure.
  Esmorzar a l'hotel.
  Dia lliure per al descans i activitats personals. Segur que hi haurà coses per visitar!
  Nit a l'hotel d'Erevan.

  DIA 8: Tornada.
  Trasllat a l'aeroport per agafar el vol de tornada.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Preus:

  Per a grups de 2 a 20 persones: 885 €

  Suplement habitació individual: 190 €
  Suplement 1 dinar: 15 €
  Suplement 1 sopar: 18 €

 • Què inclou:

  • Guia local expert de parla castellana durant tot el programa
  • 7 nits d'allotjament en habitació doble en hotel *** a Erevan
  • Tots els esmorzars
  • Trasllats interiors segons el programa
  • Totes les entades i guies locals segons el programa
  • Degustació de vi a Areni
  • Classe d'elaboració de "Gata" a Dilijan
  • 1 ampolla d'aigua mineral cada dia per persona
  • Organització tècnica
  • Impostos

 • No inclou:

  o Vols
  o Begudes alcohòliques
  o Dinars i sopars
  o Assegurança de viatge
  o Propines
  o Tot el no especificat en l'apart 'Què inclou'

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: Descobreix Armènia a peu (12 dies) »

Deixa un comentari