Imprimeix
PDF

Qui som Giroguies

Fa més de 20 anys que vam començar...

Fa molts anys que ens movem arreu del món i és per això que, avalats per la nostra experiència, vam decidir posar els nostres coneixements i la nostra professionalitat a l'abast de totes aquelles persones que vulguin conèixer la nostra terra i d'altres indrets d'una manera diferent, més humana, pam a pam, impregnant-se del color, les olors i la cultura dels llocs que trepitgen.

Som una Agència de Viatges especialitzada en el senderisme, la muntanya i la geografia, amb una passió comú: caminar.

La base de la nostra oferta és el tracte personalitzat, per això treballem amb grups reduïts. A més dels programes de senderisme amb guia o autoguiats i de les rutes en bicicleta, oferim cursos de seguretat a la muntanya, cursos d’orientació, gimcanes... o personalitzem activitats per a grups organitzats.

La nostra oferta no està dirigida únicament a les persones expertes en muntanya, està adreçada a totes aquelles persones que vulguin participar-hi. Nosaltres ens adaptem a les seves necessitats fent viatges a mida perquè es pugui gaudir al màxim d'aquesta experiència.

Muntanyencs i alpinistes, guies de muntanya grans coneixedors dels Pirineus, la Garrotxa i l’Empordà. Amants dels viatges. Organitzem experiències arreu del món perquè pugueu descobrir nous destins, nous camins i gaudiu de nous horitzons.

  • Àsia (Nepal, India, Kirguistan, Uzbekistan)
  • Àfrica (Kenia, Tanzània, Marroc)
  • Amèrica (Patagonia, Perú)
  • Europa (Irlanda, Armènia, Islàndia, Madeira, Canàries, Balears, Eslovàquia, Catalunya, Espanya)