Activitats Combinades

snorkel_00

Aquesta activitat es pot organitzar durant els mesos de juny a setembre, per les dates que vosaltres escolliu, a partir d'1 persona

Amb l’arribada del bon temps Giroguies té una “FRESCA” opció a afegir per conèixer la màgia de l’Empordà. Es tracta d’un agradable maridatge de dues activitats: senderisme amb una entrada al mar.

Combinar qualsevol d'aquestes activitats amb un agradable bany en algun paratge idíl·lic, on amb només un senzill tub i ulleres es pot gaudir de la mà del nostre guia Jaume d’una petita introducció a la vida sota el blau. El Jaume és un guia local enamorat del mar i bon coneixedor de la seva fauna, acompanyat de la seva inseparable càmera submarina. Aprofitant la seva dilatada experiència com a fotògraf submarí amb milers de fotografies -i tal com ell sempre diu: la millor està encara per fer-, podrem descobrir i gaudir plàcidament d’entorns únics de la Costa Brava.

Les zones on tenim previst de moure’ns per gaudir d’aquest entorn de l’Empordà bell i ric en paisatge i vida submarina són:

  • Sant Antoni de Calonge direcció sud
  • La Fosca direcció nord

Durant la sortida es faran fotografies submarines que, després si ho desitgeu, se us poden enviar per correu electrònic.

L'horari seria un matí de 9.00 h a 13.00 h

Tanmateix, els horaris poden tenir una certa flexibilitat, ja que tal com nosaltres ho entenem, vosaltres marqueu el ritme. Quedem oberts doncs a preparar la sortida a qualsevol d’aquestes zones o d’altres de l’Empordà que us pogués agradar de conèixer.

No us ho perdeu, és un record inoblidable, us encantarà!

Aquesta activitat es pot organitzar pels mesos de març a novembre, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de 8 persones. (Si el grup és inferior, consulteu-nos)

Una sortida combinada de senderisme i caiac pel riu Ter, que ens permetrà veure els colors verds que envolten la ribera del Ter,  contrastats amb els cels blaus de l'Empordà, és realment una experiència inoblidable.

Rafael

Aquesta activitat es pot organitzar durant els mesos de gener a març, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de 10 persones. Si el grup és inferior, consulteu-nos.

Ens trobarem a Palamós on començarem la nostra ruta mentre escoltem les històries i llegendes de la zona fins a arribar caminant a Llafranc pel camí de ronda. Allà, embarcarem en un vaixell tradicional amb el qual navegarem contemplant la Costa Brava des del mar mentre ens mengem unes garoines acompanyades de botifarra, pa, vi i aigua.

Ioga_castell_3Aquesta activitat es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

Us proposem una excursió a peu fins a uns dels millors racons de la Costa Brava, l'Espai d'Interès Natural Castell-Cap Roig, per fer una sessió de Hatha Ioga, disciplina que prepara el cos per la salut i el benestar.
Hi ha moltes raons per practicar el ioga: per millorar la salut, tenir més energia, per meditar, per relaxar-se, per l'autoconeixement, per tonificar la musculatura, per activar el sistema circulatori i el sistema hormonal i altres. El ioga ajuda a mantenir l'elasticitat al cos, a coordinar la respiració amb el moviment, enforteix els músculs, i ajuda a mantenir una bona salut i bons hàbits en general. Després de la sessió de ioga d'uns 50 minuts, farem 10 minuts de meditació.

Aquesta activitat es pot organitzar pels mesos de juny a setembre, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de 15 persones. Si el grup és inferior, consulteu-nos.

Una sortida combinada de senderisme i caiac per gaudir del millor de l'Empordanet, que ens permetrà gaudir de l'aventura del caiac passant per racons impressionants i una caminada pel camí de Ronda on trobarem sorpreses inesperades. El millor de l'E.I.N. Castell - Cap Roig des del mar i des de terra.

Aquesta activitat es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

Una agradable i interessant visita al centre de Barcelona, al districte de l'Eixample, una zona excepcional que es va convertir en el pati d'esbarjo dels arquitectes modernistes. A finals del segle XIX i principis del segle XX, figures com Antoni Gaudí, Domènec i Muntaner i Puig i Cadafalch, entre d'altres, crearen un nou estil distintiu per a la ciutat. El Modernisme.

A més de visitar els edificis més representatius al voltant del Passeig de Gràcia, us introduirem en la història de la seva construcció dins el context Català de la societat en aquell moment, i ens endinsarem en els detalls del "Pla Cerdà" per a l'expansió de la ciutat, més enllà de les antigues muralles.
La passejada inclou una visita concertada a l'interior de la "Casa Batlló", una de les obres mestres de Gaudí.

Aquesta activitat es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

El Barri Gòtic és la part més antiga de Barcelona; la seva existència data de molt abans de l'inici del disseny en quadricula de la resta de la ciutat.
Aquest barri va agafar forma durant l'època romana i es va continuar desenvolupant durant l'edat mitjana i els períodes romànic i gòtic, en un laberint de carrers estrets i sinuosos i petites i inesperades places, que esdevingueren en una densa concentració d'hotels, bars, cafeteries i restaurants.
El passeig comença a la Plaça Nova, davant de la Catedral, i després continua resseguint el costat nord-est de les muralles, on anirem veient les primeres empremtes del pla d'urbanització romà. Després d'això, us explicarem les diferents expansions de la ciutat més enllà de les muralles durant l'Edat Mitjana, i visitarem les parts més representatives.

Cala__Corbs

Aquesta activitat es pot organitzar pels mesos de maig a setembre, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de 8 persones. Si el grup és inferior, consulteu-nos.

Tothom sap lo bonica que és la Costa Brava, les seves cales, els camins de ronda... però has fet mai una ruta combinada que en un mateix dia pots tenir dues visions diferents de la nostra costa?Us oferim una ruta a bord d'un vaixell resseguint per mar el perfil de la costa i tornant fent senderisme per algunes de les cales més boniques de la Costa Brava.