EL MILLOR D'ESLOVÈNIA EN BICICLETA

Valorar aquest article
(5 vots)

Eslovenia

Aquest programa es pot organitzar entre el mesos de març i octubre a partir d'1 persona.

Per què no gaudir d'unes vacances actives, amb bicicleta de Ljubljana a la costa mediterrània? Aquest engrescador recorregut de 8 dies us portarà per alguns dels llocs històrics més famosos d'Eslovènia. Coneixeràs l'entranyable capital eslovena, l'impressionant paisatge calcari amb les seves espectaculars coves, castells i esglésies. La ruta en bicicleta d'Eslovènia és apta per a ciclistes de preparació mitjana.

Ljubljana. Millor destinació Eurpea 2022

Informació addicional

  • Punts forts:

    Ljubljana, capital verda d'Eslovènia.
    Postojna, la impressionant cova.
    Lipica, amb els seus cavalls blancs.
    Piran, la ciutat veneciana.
    Trieste, la ciutat cosmopolita.

  • Itinerari:

    Dia 1: ARRIBADA A LJUBLJANA
    Arribada a l'aeroport de Ljubljana. Trasllat a l'hotel a Ljubljana i tarda lliure a Ljubljana. Podreu visitar la capital eslovena, llocs emblemàtics com la Catedral, l'Església Franciscana de l'Anunciació i el Pont dels Dracs, així com el conjunt d'edificis modernistes, tots ells situats a l'ombra del castell de Ljubljana. Des de la seva torre hi ha boniques vistes al cor i a l'ànima de la ciutat. Podreu relaxar-vos en algun dels bars i restaurants de la riba del riu Ljubljana. Allotjament a Ljubljana.

    Dia 2: LJUBLJANA - VRHNIKA
    Distància de l'etapa: aprox. 39 km, +18 km opcionals per visitar el congost d'Iski Vintgar.
    Esmorzar. El primer dia serà un passeig suau a través dels 160 km² del pantà de Ljubljana. Aquest bonic paisatge és la llar d'algunes de les espècies més rares d'aus, plantes i insectes europeus. Visita el pintoresc congost d'Iski Vintgar, tallat profundament en un impressionant altiplà de pedra calcària.
    Aquest dia faràs una ruta en bicicleta sota la muntanya Krim, també podràs pujar a l'església de Santa Anna on tindràs unes vistes inoblidables de tot el pantà. Just abans d'arribar a la petita ciutat de Vrhnika, podeu veure una interessant exposició dels cotxes de l'expresident iugoslau Tito en el Museu Tècnic del Castell de Bistra. Allotjament a Vrhnika.

    Dia 3: VRHNIKA - POSTOJNA
    Distància de l'etapa: aprox. 32 km, + 12 km opcionals fins al parc natural de Rakov Skoncjan
    Després d’esmorzar a l’hotel t’espera un dia una mica més exigent. Aniràs pedalant per suaus turons, camins forestals i un típic "polje" càrstic. Experimentaràs el veritable paisatge eslovè, a mesura que passes per davant de la bonica muntanya de Slivnica i el llac intermitent de Planina (Planinsko jezero) que desapareix màgicament. Podeu fer un pícnic enmig d'algunes de les formacions més increïbles de la natura, entre el que destaquen dos ponts de roca naturals al parc natural de Rakov Skocjan. Allotjament a Postojna.

    Dia 4: POSTOJNA - STANJEL/KODRETI
    Distància de l'etapa: aprox. 48 km, +6 km opcionals fins al Castell de Predjama
    Esmorzar. Recomanem començar el dia amb una visita a la bonica cova de Postojna que compta amb un dels sistemes càrstics més extensos d'Eslovènia. Durant la visita, passejareu per un món d'estalactites i estalagmites i veureu l’espècie endèmica del peix humà, que semblen una cria de drac. Després, podeu desviar-vos fins a la imponent fortalesa del castell de Predjama, que es troba en una esquerda d'un penya-segat de 123 metres. Aquí vivia un espavilat i atrevit cavaller anomenat Erasmo Lueger. Ell, va mantenir tot un exèrcit davant del seu castell durant una llarga temporada, utilitzant la cova de Predjama com el seu refugi i la cova de dalt l’utilitzava com una sortida del castell per anar a buscar queviures. Visita el Castell i descobreix com Erasmo va morir en circumstàncies desafortunades, ja que estava literalment atrapat amb els pantalons baixats. Allotjament a Stanjel/Kodreti.

    Dia 5: STANJEL/KODRETI - LIPICA - DIVACA
    Distància de l'etapa: aprox. 48 km.
    Esmorzar. Recomanem aprofitar el temps i visitar el jardí de Stanjel. Després aniràs als estables de Lipica, on podràs veure els bells cavalls lipizzans que s'han guanyat una reputació mundial. Es pot fer un recorregut en un carruatge tradicional i veure els cavalls de prop en els seus estables. També podreu visitar l'inusual però molt interessant "Museu de la Guerra" situat dins d'una bonica torre veneciana al poble de Lokev. Allotjament a Divaca.

    Dia 6: DIVACA - MUGGIA
    Distància de l'etapa: aprox. 38 km.
    Esmorzar. Si t’has saltat la Cova de Postojna, no et preocupis, perquè aquest matí pots visitar les Coves d'Skocjan, proclamades com a patrimoni natural per la UNESCO, igual d'interessants, però menys freqüentades que la Cova de Postojna. També podeu passar la frontera amb Itàlia i visitar la ciutat italiana de Trieste. Visita el castell, la catedral i la Central Piazza Unita (excursió de 19 km). Relaxeu-vos amb un caputxino abans d'anar amb bicicleta per la costa adriàtica que us portarà a l'antic port de Muggia per gaudir d'un deliciós gelat. Allotjament.

    Dia 7: MUGGIA - PIRAN
    Distància de l'etapa: aprox. 37 km, + 11 opcionals fins a les salines de Seca
    Esmorzar. Per a l'últim dia podràs anar en bicicleta per un nou carril bici seguint l'antiga línia de ferrocarril. Podreu gaudir d'una vista preciosa sobre la modesta costa eslovena i la bonica badia de Trieste. Considerem imprescindible aturar-se al complex metropolità de Portoroz per prendre un cafè o un gelat. El viatge acaba al bonic port venecià de Piran. Allotjament a Piran.

    Dia 8: PIRAN - FI DEL VIATGE
    Esmorzar i temps lliure fins al servei de trasllat a l'aeroport per al seu vol de tornada. Fi del viatge

  • Algunes imatges:
  • Durada: Una setmana
  • Tipus: Rutes BTT
  • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
  • Preus:

    798 € (El preu és per persona en habitació doble)

    Suplement viatge per una persona sola: 105
    Suplement habitació individual: 140 €
    Lloguer de bicicleta: 90 €
    Lloguer de bicicleta elèctrica: 190 €
    Casc: 12 €

    NOTA IMPORTANT: Les bicicletes no estan assegurades contra el robatori. Es recomana als clients que contractin una assegurança de viatge que cobreixi aquests esdeveniments. Per les bicicletes elèctriques es requereix un dipòsit de 100 € en efectiu per bicicleta que es recollirà a l'inici i es retorna al final del recorregut.

  • Què inclou:

    - Allotjament en hotels de 3* o 4* i agroturismes
    - Tots els esmorzars
    - Trasllats inici i final del viatge des de i fins a l'aeroport de Ljubljana
    - Taxes hoteleres
    - Trasllat d'equipatge entre hotels (màxim 20 kg i una bossa/maleta per persona), cada peça addicional tindrà un suplement que s'abonarà al destí
    - Dades GPS
    - Reunió informativa de benvinguda
    - Paquet d'informació que inclou instruccions i mapes (un per reserva) en castellà
    - Número d'emergència durant el viatge
    - Organització tècnica
    - L'IVA corresponent



  • No inclou:

    - Bitllet d’avió
    - Dinars i sopars
    - Assegurances de viatge i de cancel·lació
    - Lloguer de bicicleta i casc
    - Tot el no especificat a l’apartat inclou

  • A tenir en compte:

    És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  • Reserves:
    pre-reserves

Deixa un comentari