Transgavarra, on les muntanyes s’emmirallen en el mar

Valorar aquest article
(3 vots)

Gavarres_3

Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu (excepte els mesos de juliol i agost).


Volem que descobriu Les Gavarres, el gran bosc mediterrani de les comarques gironines amb muntanyes suaus i arrodonides, envoltades pels rius Ter i Ridaura, la plana de l'Empordà als seus peus i al seu costat, La Costa Brava.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Un ric patrimoni cultural i etnogràfic marcat per la presència de l'home des de fa milers d'anys, dòlmens, ermites romàniques, pous de glaç, forns de calç, rajoleries, masos escampats, pobles medievals i molts racons encisadors.

  L'any passat varem travessar-les d'est a oest amb molt bona acceptació per part dels participants, i ara aquest any la farem en sentit transversal sortint del mar per anar a dormir a la Bisbal i l'endemà tornarem a arribar al mar.

  Dia 1: Sortirem de Palamós i ens endinsarem al massís fins a Fitor, que amb la seva ermita romànica és el nexe més important de les Gavarres orientals. Bandolers, estraperlistes, marmanyeres...un territori ple de contes que són història. Nit en una fonda a La Bisbal d'Empordà.

  Dia 2: Ens tornarem a endinsar al massís i avui descobrirem alguns dels monuments megalítics més significatius de les Gavarres, fa 4.500 anys o més ja estaven poblades. I si tenim sort potser pel camí trobarem algun bolet. Tornada a Palamós al mateix punt d'inici, tancant el cercle d'aquesta ruta circular.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Cap de setmana, Ponts
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20 km i desnivells fins a 1000 m
 • Preus:

  80 € per persona en habitació doble o triple amb bany compartit
  85 € per persona en habitació triple amb bany

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - 1 allotjament en règim de pensió complerta
  - Assessorament en temes de muntanya i material necessari


 • No inclou:

  - Viatge fins al punt de sortida (s'hi pot arribar amb cotxes particulars o bus)
  - Assegurances
  - Tot el no especificat a l'apartat anterior

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari