Tresors d'Armènia (11 dies)

Valorar aquest article
(20 vots)

ArmeniaProperes dates programades:
del 3 al 13 de juliol 2018

Armènia és una antiga república soviètica que té les seves arrels en una de les més antigues civilitzacions del món. Cultural, històricament i políticament, Armènia es considera com a part d'Europa, però, la seva localització en el Caucas meridional la situa en una suposada frontera imaginària entre Europa i Àsia: La Transcaucàsia, zona al sud-oest de Rússia, entre el mar Negre i el mar Caspi. L'Armènia moderna ocupa part de l'Armènia històrica, el centre estava a la vall del riu Araks i la regió al voltant del llac Van a Turquia. El terreny armeni és principalment muntanyós. Cap punt del país està per sota dels 400 metres per sobre del nivell del mar.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Sortida del vol cap a Armènia.

  Dia 2: Arribada / passeig caminant per la ciutat / Etchmiadzín / Zvarnots
  Recollida a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
  Començarem passejant per Erevan explorant els racons amagats d'aquesta ciutat meravellosa. Edificis espectaculars, cuidades places, amples avingudes plenes de cafès, restaurants i botigues. Després visitarem la Santa Seu d'Echmiadzín, seu de l’església apostòlica armènia. La catedral d'Echmiadzín, l’edifici cristià més antic d’Armènia, va ser construïda l’any 303 i és arquitectònicament parlant un dels edificis més excepcionals del segle IV.
  Dinar en un restaurant local. A continuació visitarem el temple de Zvartnots, construït el segle VII. Els dos monuments són Patrimoni Mundial de la UNESCO.
  Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i dinar).

  Dia 3: Erevan / Khor Virap / Noravank / Areni / Goris
  En aquesta jornada descobrirem tresors històrics a la regió de l’Ararat, visitant el monestir de Khor Virap (s. VII). Aquest monestir està situat molt a prop de la muntanya bíblica de l’Ararat i al costat de Turquia. Aquest és un punt de confluència entre dues religions, Cristianisme i Islam. Grans extensions muntanyoses, valls exuberants, gorges impressionants i coves misterioses. És la província de Vayots Dzor, que descobrirem en aquesta jornada. La nostra travessa entre muntanyes ens portarà al poble d'Areni on visitarem un celler de vi armeni i, a través d'una petita serralada, fins al congost d'Amaghu. Visitarem l'espectacular complex monàstic de Noravank, construït durant els segles XII-XIV, envoltat de muntanyes rogenques. Deixant la província de Vayots Dzor, ens dirigirem cap a Goris, "ciutat dels vents".
  Nit en hotel a Goris. PC

  Dia 4: Goris / Khndzoresk / Monestir de Tatev / Goris
  La regió de Siunia ofereix unes rutes de senderisme fantàstiques. Camins dins un congost ple de coves excavades a la roca en el poble de Khndzoresk. Seguirem cap al complex monàstic de Tatev, on hi arribarem pujant a un telefèric que travessa la vall. Des d'aquí ens espera una bonica caminada cap al pont natural anomenat "del diable", passant pels fascinants camins del congost de Vorotán.
  Nit en hotel a Goris. MP (esmorzar i dinar) - 5 h de senderisme. +100 m, -680 m de desnivell.

  Dia 5: Goris / Karahunj / cascada de Shaki / pas de Selim / llac Sevan / Dilijan
  Després d’esmorzar anirem cap a Karahunj, considerat l'Stonehenge armeni. Considerat l’observatori astronòmic més antic del món (IV mil·lenni AC) i on es feien servir forats a les pedres per l'observació dels astres. Des d’aquest lloc anirem cap a la cascada de Shaki (la més gran i alta d'Armènia, uns 18 m). La ruta d’avui segueix cap al coll de Selim on s’hi troba un sòlid i ben conservat caravanserrall construït el 1332 i que va servir de refugi i descans per als comerciants de l'antiga Ruta de la Seda. Finalment passant pel llac Sevan, el llac d’aigua dolça d’origen alpí més gran del Caucas, arribarem a ciutat de Dilijan que rep el sobrenom de la “Petita Suïssa”.
  Nit en hotel a Dilijan. PC - 2 h de senderisme. -200 m de desnivell.

  Dia 6: Dilijan / llacs Parz i Gosh / Goshavank / Dilijan
  Armènia ha estat beneïda per la naturalesa amb densos boscos, un dels quals és el Parc Nacional de Dilijan. Avui caminarem per un paisatge agrícola i forestal molt harmònic i ben conservat, un sender des del Llac Parz cap al llac Gosh i que continua en mig de boscos caducifolis i clarianes conreades per arribar al complex monàstic de Goshavank. Es troba al cor del bosc de Dilijan i va ser fundat en el segle XII per l’acadèmic, legislador, clergue i mestre armeni Mkhitar Gosh.
  Nit en hotel a Dilijan. PC - 5 h de senderisme. +350 m, -200 m de desnivell.

  Dia 7: Dilijan / Khachardzan / Erevan
  Després d’esmorzar avui farem una travessa a peu pel Parc Nacional de Dilijan, començarem al poble de Khachardzan per un camí de pujada que ens endinsa en els paisatges rurals i boscosos del parc. De baixada arribarem al poble de Gosh, on ens esperarà el bus per anar fins a Erevan.
  Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i dinar) – 4,5 h de senderisme, +700 m, -700 m de desnivell.

  Dia 8: Erevan / Memorial del genocidi / Vernisage / Bodegues de conyac armeni
  Visita al Memorial de Tsitsernakaberd per conèixer la història d'Armènia i visita al museu del Genocidi construït en memòria de les víctimes del Genocidi Armeni. Després visitarem un mercat d'art a l'aire lliure conegut com a "Vernisage".
  Dinar en restaurant local. Continuarem cap a una de les bodegues de conyac armeni que va ser fundada el 1887 per Shustov. La destil·leria i celler ofereix degustació exclusiva de brandi armeni. Temps lliure.
  Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i dinar)

  Dia 9: Erevan / pic sud d’Aragats o fortalesa d’Amberd / Erevan
  Transport fins al llac Kari (3.200 m), on començarem la nostra caminada que, depenent de la climatologia que hi trobem, podrem escollir entre aquestes dues opcions:
  a) Pujar al pic sud del mont Aragats (3.888 m). Aquesta muntanya, amb els seus 4 cims, té un cràter de profunditat de 400 m, un dels més grans del món. 6 h de senderisme. +700 m, -700 m de desnivell.
  b) Baixar cap a la fortalesa medieval d’Amberd que data del segle X i està situada a 2.300 m. A amb la seva posició natural i les seves estructures defensives tenia reputació d’inexpugnable. 5 h de senderisme. -900 m de desnivell.
  Nit en hotel a Erevan. MP (esmorzar i sopar).

  Dia 10: Erevan / Gueghard / Garni / Erevan
  Després d’esmorzar anirem fins al monestir de Gueghard, un dels monuments més famosos d'Armènia. Es coneix també com "Ayrivank" que significa "església llaurada a la roca". El monestir de Gueghard és Patrimoni Mundial de la UNESCO. Començarem la nostra caminada per la vall de riu Azat, pujarem fins a les ruïnes del monestir d’Havuts Tar i ja de baixada arribarem a l’anomenada ‘simfonia de pedres’ una colada basàltica amb espectaculars columnes que semblen tubs d’òrgue.
  Dinar en un restaurant local. Acabarem la jornada visitant el temple pagà de Garni (segle I AC) que va ser dedicat al déu del sol Mihr i és l’únic temple pagà conservat a la regió del Caucas.
  Sopar de comiat en un restaurant on podrem gaudir de cants i balls folklòrics.
  Nit en hotel a Erevan. PC – 4 h de senderisme, +400 m, -400 m de desnivell.

  Dia 11: Trasllat a l'aeroport per embarcar en el vol de tornada.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  Per a grups de 16 a 20 persones: 1.045 €
  Per a grups de 10 a 15 persones: 1.095 €
  Grups inferiors i altres dates consulteu-nos.
  Suplement habitació individual: 185 €

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies des de Barcelona si el grup arriba a les 15 persones.
  - Guia local de parla castellana durant tot el programa.
  - Allotjaments en hotels amb habitacions dobles amb bany: 6 nits a Erevan, 2 nits a Goris i 2 nits a Dilijan.
  - Àpats especificats en el programa: tots els esmorzars, 8 dinars i 5 sopars.
  - Tast de vi armeni a Areni.
  - Tast de conyac a Erevan.
  - Trasllats interiors segons el programa en vehicle còmode.
  - Entrades als llocs i monuments especificats en el programa.
  - Totes les taxes.
  - 2 ampolles d'aigua mineral cada dia per persona.

 • No inclou:

  - Vols.
  - Begudes alcohòliques.
  - Assegurança de viatge.
  - Propines.

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

5 comentaris

 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:57 Publicat per Alícia

  Moltes gracies a tots per aquesta experiencia
  En especial al Ramon per la feina
  Espero repetir
  Una abraçada

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:57 Publicat per Miriam

  Comparteixo les opinions de la resta!! Avui se'm fa estrany no veure'ns! Una abraçada! Merci

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:57 Publicat per Carme

  Donc sí, molt ben resumit!!
  Ha sigut una experiència magnífica.
  Una abraçada i fins la propera!!

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:56 Publicat per Teresa

  Ha estat un viatge fantàstic. Hem descobert un país, ens han tractat molt bé. Molt bons companys de viatge i fantàstica organització. Petons i abraçades per a tots. Teresa

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:54 Publicat per Grup Armènia

  Hola bon dia a tothom, la veritat es que sí, tots els comentaris molt positius, el pais, el tracte, els companys de viatge i el tracte personalitzat d'en Ramon. Una abraçada a tots i fins a la propera!!!
  Margarita

  Informe

Deixa un comentari