Una de les més antigues civilitzacions del món. Armènia

Valorar aquest article
(14 vots)

ArmeniaProperes dates programades: del 12 al 20 d'agost 2017
Armènia és una antiga república soviètica que té les seves arrels en una de les més antigues civilitzacions del món. Cultural, històricament i políticament, Armènia es considera com a part d'Europa, però, la seva localització en el Caucas meridional la situa en una suposada frontera imaginària entre Europa i Àsia: La Transcaucàsia, zona al sud-oest de Rússia, entre el mar Negre i el mar Caspi. L'Armènia moderna ocupa part de l'Armènia històrica, el centre estava a la vall del riu Araks i la regió al voltant del llac Van a Turquia. El terreny armeni és principalment muntanyós. Cap punt del país està per sota dels 400 metres per sobre del nivell del mar.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Sortida del vol cap a Armenia.

  Dia 2: Arribada / Erevan / Garni / Havuts Tar / Gueghard / Erevan.
  Excursió al temple pagà de Garni (segle I AC). El camí ens portarà a les ruïnes del Monestir de Havuts Tar (època medieval), destruït pel terratrèmol del 1679. Seguirem fins arribar al Monestir de Gueghard, un dels monuments més famosos d'Armènia. Es coneix també com "Ayrivank" que significa "església llaurada a la roca". El Monestir de Gueghard és Patrimoni Mundial de la UNESCO.
  Aprox. 4-5 h, ↑431 m, ↓800 m
  Nit a l'hotel.

  Dia 3: Erevan / Areni / Noravank / Goris.
  Grans extensions muntanyoses, valls exuberants, gorges impressionants i coves misterioses. És la província de Vayots Dzor, que descobrirem en aquesta jornada. La nostra travessa entre muntanyes ens portarà al poble d'Areni i, a través d'una petita serralada, al congost d'Amaghu. Visitarem l'espectacular complex monàstic de Noravank, construït durant els segles XII-XIV, envoltat de muntanyes rogenques. Deixant la província de Vayots Dzor, ens dirigirem a la província de Siunia cap a la ciutat de Goris, "ciutat dels vents".
  Aprox. 4 h.
  Nit a l'hotel de Goris.

  Dia 4: Goris / Khndzoresk / Monestir de Tatev / Goris
  La regió de Siunia ofereix unes rutes de senderisme fantàstiques. Camins rocosos plens de coves "Khndzoresk" que travessarem pel seu interior. Seguirem cap al complex monàstic de Tatev. Des d'aquí ens espera una preciosa senda cap al pont natural anomenat "del diable", passant pels fascinants camins del congost de Vorotán.
  Aprox. 4 h.
  Tornada a l'hotel a Goris.

  Dia 5: Goris / Qarahunj / Cascada de Shaki / Pas de Selim / Llac Sevan / Dilijan.
  El camí que ens portarà a Qarahunj és considerat l' "Stonehenge Armeni". Qarahunj és el més antic observatori a l'aire lliure del món on es feien servir forats a les pedres per l'observació de les estrelles. Des de Qarahunj anirem cap a la cascada de Shaki (la més gran i alta d'Armènia, uns 18 m). Continuarem cap al pas de Selim on visitarem el caravanserai de Sevanavank situat aprop de la collada. Finalment arribarem a la ciutat de Dilijan, tot passant pel llac Sevan localitzat a la regió de Geghrakunik. Aprox. 2,5-3 h, ↑100 m, ↓186 m. Nit en hotel a Dilijan.

  Dia 6: Dilijan / Llac parz / Goshavank / Erevan
  Armènia ha estat beneïda per la naturalesa amb densos boscos, un dels quals és el Parc Nacional de Dilijan. Aquí travessarem el sender des del Llac Parz (Llac Clar) cap al complex monàstic de Goshavank. Visitarem el Monestir de Goshavank o Nor Getik que es troba al cor del bosc de Dilijan. El monestir va ser construït en els segles XII-XIII.
  Aprox. 2,5 h, ↑438 m, ↓618 m
  Tornada a Erevan. Allotjament a l'hotel.

  Dia 7: Arribada / Tour caminant per la ciutat / Memorial de Genocidi / Matenadaran / Fàbrica de Brandy.
  Començarem passejant per Erevan explorant els racons amagats d'aquesta ciutat meravellosa. Carrers estrets i acollidors, plens de cafès, restaurants i botigues. Visitarem la Casa de l'Òpera i el Llac dels Cignes. Visita al Memorial de Tsitsernakaberd per conèixer la història d'Armènia i visita al museu del Genocidi construït en memòria de les víctimes del Genocidi Armeni. Visita al Matenadaran, un dels dipòsits de manuscrits més famosos del món amb gairebé 17.000 manuscrits i 30.000 altres documents sobre historiografia, geografia, filosofia, gramàtica, història de l'art, medicina i ciència. Continuarem cap a la fàbrica de Brandy d'Armènia que va ser fundada el 1887 per Shustov. La fàbrica ofereix degustació exclusiva de brandi armeni.
  Aprox 2,5 h.
  Nit a l'hotel.

  Dia 8: Erevan / Khor Virap / Etchmiadzin / Zvarnots
  En aquesta jornada descobrirem tresors històrics d'Armènia a Ararat, visitant el Monestir de Khor Virap (s. VII). Aquest monestir està situat molt a prop de la muntanya bíblica d'Ararat i al costat de Turquia. Aquest és un punt de confluència entre dues religions, Cristianisme i Islam. D'una banda tenim el monestir armeni que té un paper força important en la història del Cristianisme. De l'altra banda, es poden sentir les oracions dels musulmans turcs. En el camí de tornada a Erevan ens espera la visita a les ruïnes del temple de Zvartnots que es remunta al segle VII.
  Allotjament a l'hotel a Erevan.

  Dia 9: trasllat a l'aeroport per la tornada

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  Per a grups de més de 10 persones: 840 €
  Per a grups de 7 a 10 persones: 880 €
  Per a grups de 4 a 6 persones: 950 €
  Grups inferiors i altres dates consulteu-nos.

 • Què inclou:

  - Guia local de parla castellana durant tot el programa.
  - 5 nits d'allotjament a Erevan, 2 nits d'allotjament a Goris, 1 nit d'allotjament a Dilijan en habitacions dobles.
  - Pensió completa durant tot el viatge.
  - Trasllat i transport en vehicle còmode amb aire condicionat.
  - Entrades als llocs i monuments especificats en el programa.
  - Totes les taxes.
  - 1 ampolla d'aigua mineral cada dia per persona.

 • No inclou:

  - Vols.
  - Begudes alcohòliques.
  - Assegurança de viatge.
  - Propines.

 • Reserves:
  pre-reserves

5 comentaris

 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:57 Publicat per Alícia

  Moltes gracies a tots per aquesta experiencia
  En especial al Ramon per la feina
  Espero repetir
  Una abraçada

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:57 Publicat per Miriam

  Comparteixo les opinions de la resta!! Avui se'm fa estrany no veure'ns! Una abraçada! Merci

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:57 Publicat per Carme

  Donc sí, molt ben resumit!!
  Ha sigut una experiència magnífica.
  Una abraçada i fins la propera!!

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:56 Publicat per Teresa

  Ha estat un viatge fantàstic. Hem descobert un país, ens han tractat molt bé. Molt bons companys de viatge i fantàstica organització. Petons i abraçades per a tots. Teresa

  Informe
 • Enllaç del comentari dimarts, 22 agost 2017 09:54 Publicat per Grup Armènia

  Hola bon dia a tothom, la veritat es que sí, tots els comentaris molt positius, el pais, el tracte, els companys de viatge i el tracte personalitzat d'en Ramon. Una abraçada a tots i fins a la propera!!!
  Margarita

  Informe
Inicieu sessió per enviar comentaris