Descobreix Armènia a peu (12 dies)

Valorar aquest article
(7 vots)

Armenia

Aquest programa es pot organitzar per les dates que vosaltres escolliu des del mes d'abril fins al 15 de novembre, a partir de 2 persones.

Armènia és una antiga república soviètica que té les seves arrels en una de les més antigues civilitzacions del món. Cultural, històricament i políticament, Armènia es considera com a part d'Europa, però, la seva localització en el Caucas meridional la situa en una suposada frontera imaginària entre Europa i Àsia. La Transcaucàsia o el Caucas del Sud és la regió natural situada al sud de la serralada del Gran Caucas, entre el mar Negre i el mar Caspi. L'Armènia moderna ocupa part de l'Armènia històrica, el centre estava a la vall del riu Araks i la regió al voltant del llac Van a Turquia. El terreny armeni és principalment muntanyós. Cap punt del país està per sota dels 400 metres per sobre del nivell del mar.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Sortida del vol cap a Armènia.

  Dia 2: Passeig per la Ciutat - Museu d'Història – Tsitsernakaberd.
  Recollida a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
  Passejarem per algunes de les més notables parts de Yerevan. Començarem la nostra caminada des de la plaça de la República que es troba al centre de la ciutat. A la zona de la plaça es troba el Museu d'Història, la Galeria Nacional i les fonts cantaires. Des de la plaça de la República comença l'avinguda del Nord que representa la part moderna de Yerevan, davant de la qual ens trobarem amb el Teatre Nacional Acadèmic d'Òpera i Ballet d'Armènia. Caminarem fins a la famosa Cascada. Pujant les escales de la Cascada i arribant a l'estàtua de la Mare Armènia, gaudireu de la increïble vista del centre de Yerevan i el mont Ararat. A continuació es troba un jardí amb estàtues d'escultors contemporanis com Botero, Lynn Chadwick i Barry Flanagan.
  Després visitarem el Museu d'Història d'Armènia, fundat el 1920, amb els departaments d'Arqueologia, Etnografia, Història Moderna i Restauració. Té una col·lecció nacional de 400.000 objectes. El museu ha participat en diverses exposicions internacionals.
  També tindrem l'oportunitat de visitar el museu construït en memòria de les víctimes del genocidi armeni i el Memorial Tsitsernakaberd.
  Allotjament en hotel de 3* - MP (esmorzar i sopar)

  Dia 3: Yerevan - Bujakan – Monestir de Neghuts - Arzakan – Sevan
  Esmorzar a l'hotel.
  Agafarem el camí cap a la regió de Kotayk, fins al poble de Bujakan (1.900 m), des d'on començarem la nostra caminada fins al monestir de Neghuts (1.550 m), passant per camps, pujant turons i baixant boscos.
  El monestir de Neghuts (s. X-XI) està format per l'església de Surb Astvatsatsin amb un gran gàvid.
  Arribem a Arzakan i trasllat en bus a Sevan. Allotjament en hotel de 3* a Sevan - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 10 km (aprox. 4 - 5 h), desnivell: 250 m, 600 m.

  Dia 4: Sevan - Semyonovka - Camí al poble de Gosh – Dilijan
  Esmorzar a l'hotel.
  Ens dirigirem fins al poble de Semyonovka (2.130 m), des d'on començarem a caminar cap al poble de Gosh (1.230 m). El camí és molt interessant i inoblidable. Tindrem una vista impressionant sobre el llac Sevan i les muntanyes Geghama. Caminarem pel vessant de la muntanya, amb vista a frondosos torrents i entre atapeïts boscos, fins a arribar al poble de Gosh.
  Trasllat a Dilijan. Allotjament en hotel de 3* a Dilijan - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 20 km (aprox. 6 - 7 h), desnivell: 150 m, 1050 m.

  Dia 5: Dilijan – Shamakhyan – Jukhtak - Matosavank – Haghpat
  Esmorzar a l'hotel.
  Anirem al poble de Shamakhyan (1.500 m), i des d'aquí comencem el nostre camí fins al monestir de Jukhtak, arribant al monestir de Matosavank a través de densos boscos.
  Jukhtak és un monestir del s. XI-XII situat al parc nacional de Dilijan, molt a prop del monestir de Matosavank i del cementiri que envolta l'església.
  Trasllat a Haghpat. Allotjament en hotel de 3* a Haghpat - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 6 - 7 km (aprox. 3 h), desnivell: 100 m, 250 m.

  Dia 6: Haghpat - Camí d'Haghpat a Sanahín – Yerevan
  Esmorzar a l'hotel.
  Visitarem el monestir d'Haghpat (s. X-XIII). És un dels grans i famosos complexos, on s'ha emfatitzat el caràcter especial de l'arquitectura medieval armènia en harmonia amb el medi ambient i l'equilibri territorial.
  Caminarem des d'Haghpat (1.000 m) cap al monestir de Sanahín (1.020 m) passant per camps, travessarem un petit riu per un pont i caminarem pels boscos fins a arribar a Sanahín.
  Els monestirs de Sanahín i Haghpat estan inscrits a la "Llista del Patrimoni Mundial" de la UNESCO.
  Trasllat a Yerevan. Allotjament en hotel de 3* a Yerevan - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 9 km (aprox. 3-4 h), desnivell: 220 m, 200 m.

  Dia 7: Yerevan - Gnishik – Noravank - Zorats Karer – Sisian
  Esmorzar a l'hotel.
  Ens dirigirem cap a la regió de Vayots Dzor. Arribem al poble d'Amaghu (1.550 m), des d'on començarem la nostra caminada cap al congost de Gnishik (1.370 m) (paisatge protegit d'Arpa), arribant al monestir de Noravank (1.530 m), situat en un barranc de la comunitat rural d'Areni, a prop de la ciutat de Yeghegnadzor. Noravank va ser una de les residències dels bisbes a principis del s. XIII. Hi ha molts jachkars a l'entorn del complex, entre els quals es troben els jachkars del famós arquitecte i escultor Momik, distingits pels seus alts mèrits artístics.
  Ens traslladarem a la regió de Syunik, pel camí pararem per a visitar un dels complexos monumentals més antics del món, anomenat Karahunj o Zorats Karer que es troba a la regió de Syunik. Aquest és l'observatori més antic del món que es va construir en el IV mil·lenni aC (3.500 anys més antic que Stonehenge a Anglaterra i 3.000 anys més antic que les piràmides d'Egipte).
  Arribem a la ciutat de Sisian. Allotjament en hotel de 3* a Sisian - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 3,5 km (aprox. 2 h), desnivell: 160 m, 180 m.

  Dia 8: Sisian – Ltsen – Sender al monestir de Tatev – Goris
  Esmorzar a l'hotel.
  Anem al poble de Ltsen (1.555 m), des d'on caminarem fins al Monestir de Tatev (1.550 m). Passarem entre boscos pels vessants del mont Karmrakokh i baixarem al poble de Tatev.
  Visitarem el Monestir de Tatev, que es va construir al s. IX. Allà es pot veure la pedra d'advertència, que es movia quan l'enemic estava a prop de la zona. Des d'aquí anem a Halidzor en el telefèric més llarg del món sense parades, anomenat 'Tatever', gaudint de la meravellosa naturalesa de la regió de Syunik.
  Arribem a la ciutat de Goris. Allotjament en hotel de 3* a Goris - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 17 km (aprox. 5-6 h), desnivell 600 m, 605 m.

  Dia 9: Goris – Ishkhanasar – Ughtasar – Mont Tsghuk – Yeghegnadzor
  Esmorzar a l'hotel.
  Anem al poble d'Ishkhanasar des d'on anem en cotxes 4x4 fins al llac Ughtasar (3.300 m), que es tradueix com "turó de camell", on tindrem l'oportunitat de veure petròglifs de sis mil anys d’antiguitat, hi ha més de 2000 pedres decorades. Aquí comencem el nostre camí fins al Mont Tsghuk (3.581 m.). Després tornem a Ughtasar i baixem a Ishkhanasar des d’on viatgem a la ciutat de Yeghegnadzor.
  Allotjament en hotel de 3* a Yeghegnadzor - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminada: 8 km (aprox. 3-4 h), desnivell: 281 m, 281 m.

  Dia 10: Vernashen – Spitakavor – Shativank – Khor Virap – Yerevan
  Esmorzar a l'hotel.
  Trasllat al poble de Vernashen (1.550 m), des d'on caminarem fins al monestir de Spitakavor (2.150 m) a través del congost on estan enterrades les restes del líder militar armeni i pensador polític Garegin Nzhdeh. Continuem passant pels vessants de les muntanyes Teksar fins a arribar al Monestir de Shativank (1.500 m) i acabarem el nostre recorregut al poble de Shatin (1.270 m). En el camí podràs veure moltes flors silvestres.
  Ens traslladem a la regió d'Ararat per visitar el famós Khor Virap, que es troba a l'oest del riu Araks. La importància de l'església de Khor Virap està relativament connectada amb Sant Gregori l'Il·luminador que va convertir el cristianisme en religió oficial. Des d'aquí s'obre una increïble vista de la muntanya bíblica d'Ararat.
  Arribem a Yerevan. Allotjament en l'hotel de 3* a Yerevan - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 15 km (aprox. 5-6 h), desnivell: 600 m, 880 m.

  Dia 11: Yerevan - Garni - Gueghard – Yerevan
  Esmorzar a l'hotel.
  Ens dirigirem al poble de Banavan (1.300 m), des d'on iniciem el recorregut fins al temple pagà de Garni (1.400 m) del s. I aC. Garni va ser dedicat al Déu del sol Mihr i és l'únic temple pagà conservat a la regió del Caucas i a l'àrea de l'antiga Unió Soviètica.
  Passarem pel barranc d'Azat, pel congost del riu Azat i pel camí visitarem la famosa Simfonia de Pedres de pujada cap al temple de Garni.
  Després tenim una visita al monestir de Gueghard que també es coneix com a "Ayrivank" que significa "església tallada dins de la roca". El monestir va ser construït al s. IV durant els primers anys de l'adopció del cristianisme com a religió estatal. El monestir de Gueghard està inscrit a la "Llista del Patrimoni Mundial" de la UNESCO.
  Tornarem a Yerevan. Allotjament en hotel de 3* a Yerevan - MP (esmorzar i sopar)
  Distància caminant: 8 km (aprox. 3 h), desnivell: 220 m, 120 m.

  Dia 12: A l'hora convinguda, normalment de bon matí, trasllat a l'aeroport per embarcar en el vol de tornada.


  *NOTA: Aquest programa es podrà modificar en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Per a grups de 15 a 20 persones: 995 €
  Per a grups de 10 a 14 persones: 1.085 €
  Per a grups de 5 a 9 persones: 1.365 €

  Suplement habitació individual: 215 €

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies des de Barcelona si el grup arriba a les 15 persones
  - Guia local de parla castellana durant tot el programa
  - Allotjament en habitacions dobles en hotels ***: 5 nits a Yerevan, 1 nit a Sevan, 1 nit a Dilijan, 1 nit a Haghpat, 1 nit a Sisian, 1 nit a Goris i 1 nit a Yeghegnadzor
  - Àpats especificats en el programa: tots els esmorzars i tots els sopars
  - Trasllats interiors segons el programa en vehicle.
  - Entrades als llocs i monuments especificats en el programa
  - Viatge en el telefèric de Tatev
  - Totes les taxes dels serveis locals
  - 2 ampolles d'aigua mineral cada dia per persona
  - Organització tècnica
  - Impostos

 • No inclou:

  - Vols
  - Begudes alcohòliques
  - Assegurança de viatge
  - Propines
  - Tot el no especificat en l'apart 'Què inclou'

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari