Açores. Paisatges volcànics, llacs acolorits, fumaroles i aigües cristal·lines

Valorar aquest article
(8 vots)

Properes dates programades:
Del 29 de desembre 2018 al 5 de gener 2019 (cap d'any)
(GRUP TANCAT)

Nou bocins de terra, nou puntets en el mapa, emergeixen de sobte enmig de la immensitat de l'oceà Atlàntic. Solitàries, abruptes i captivadores, les illes Açores sorprenen al viatger des del primer moment.
En aquest viatge de senderisme per l’illa de Sâo Miguel, gaudirem d’una vegetació subtropical exuberant, llacs de diferents colors, paisatges volcànics que encara fumegen, muntanyes farcides de terrasses agrícoles que arriben fins al mar, sempre acompanyats d’una rica gastronomia local i de l’hospitalitat de la seva gent.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Os Açores és un arxipèlag compost per nou illes d’origen volcànic i situat al mig de l’oceà Atlàntic Nord, a 1.600 km del continent europeu i a 2.450 km del continent americà. Hi viuen unes 250.000 persones repartides en la seva superfície insular d’uns 2.300 km², de les quals 140.000 viuen a Sâo Miguel, la més gran de l’arxipèlag. Tenen un clima suau i equilibrat amb temperatures moderades tot l’any.
  Les Açores, juntament amb les illes Canàries, Madeira i del Cap Verd, conformen la Macaronèsia, topònim que significa illes afortunades. Una regió biogeogràfica que es caracteritza per tenir un elevat nombre d'espècies endèmiques, amb moltes plantes amb afinitat mediterrània i d'altres properes a les espècies tropicals africanes.

  PERSONES PER A QUI ESTÀ PENSADA AQUESTA RUTA: Per a persones de qualsevol edat que tinguin ganes de passar una setmana activa i divertida i, que vulguin descobrir uns paisatges harmònics en una de les destinacions més belles i desconegudes d'Europa.
  El grup es obert: t’hi pots apuntar tant si vens sol, amb parella o amb un grup d’amics.

  PUNTS FORTS DEL PROGRAMA:

  - El crater de Sete Cidades, el més gran de les Açores i amb panoràmiques espectaculars.

  - Lagoas Empadadas, una caminada gratificant entre petits llacs volcànics.

  - Lagoa das Furnas, una caminada i un bany qui vulgui, per la zona termal de l’illa, plena de fumaroles i on es cuina menjar sota terra aprofitant l’elevada temperatura geotèrmica de l’indret.

  - Chá Gorreana, una excursió per les úniques plantacions de te d’Europa.

  - Lagoa do Fogo, una caminada a la vora d’aquest llac, allunyat de la civilització i dins una zona protegida i classificada com a Reserva Natural.

  - Les platges de sorra de la costa nord de l’illa.

  - Antics molins d’aigua que ens indiquen un passat agrícola rellevant.

  Dia 1:Sortida del vol de Barcelona a les 10 h amb arribada a Sao Miguel a les 14.45 h. Desplaçament a l’allotjament, un hotel situat a Ponta Delgada amb habitacions dobles amb bany on estarem tots els dies.

  Dies 2 al 6:Caminades pels punts forts del programa que hem detallat més amunt. En funció de la meteorologia seguirem un ordre o altre a les caminades.

  Dia 7:Dia lliure a Ponta Delgada per visitar la ciutat, algun museu o fer alguna activitat opcional com l'observació de cetacis.

  Dia 8:A primera hora transport fins a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona amb arribada a les 14:20 h.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Una setmana, Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  745 € per persona + 235 € del vol amb maleta facturada

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - Vol d’avió d’anada i tornada de Barcelona a Açores
  - 7 nits d’allotjament en habitació doble amb bany
  - 7 esmorzars
  - 7 sopars
  - Transports dins l’illa segons el programa
  - Assessorament en material que s'ha de portar

 • No inclou:

  - Dinars de picnic que els podem comprar als pobles
  - Taxes aèries (uns 57 € aproximadament)
  - Suplement d’habitació individual si és possible
  - Tot el no especificat en l’apartat anterior

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari