Cims del Pirineu

Valorar aquest article
(1 Votar)
Aneto

Aquest programa es pot organitzar a partir de dues persones, per les dates que vosaltres escolliu.
Consulteu-nos

Els Pirineus conserven una gran quantitat de llacs, boscos i cims que encara no han patit la transformació humana. Indrets que es mantenen purs i conserven la seva singularitat donen lloc a racons únics on sembla que no hagi passat el temps.
Els cims del Pirineu són miradors privilegiats, on cada alenada d’aire que respirem es converteix en una experiència diferent, quasi mística, que ens uneix i connecta amb el cel i la terra. Deixa’t acompanyar pels nostres guies professionals per a descobrir aquestes muntanyes. T’acompanyem a diferents cims, per rutes abastables i accessibles sigui quin sigui el teu nivell.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Una fauna i una flora rica i molt diversa, un paradís muntanyenc, on quedar-se embadalit amb impressionants vistes sobre el territori, o descobrint alguna de les més de 4mil espècies de plantes i flors diferents que hi podem trobar pels seus camins i boscos o, qui sap, potser avistant algun ós gratant-se l’esquena amb alguna escorça, fan de qualsevol excursió pels Pirineus una petita aventura molt gratificant.

  Canigó, Aneto, Bassegoda, Posets, Montperdut, Comanegra, Pic de l’infern, Pica d’Estats, Vignemale, …

  La importància del guia en excursions d’alta muntanya:

  Guies acompanyants de Muntanya AEGM.
  La presència d'un guia de muntanya experimentat és importantíssima quan fem sortides per alta muntanya. Els itineraris s'han de conèixer amb antelació, s'han de tenir en compte els llocs per on passem, els perills que podem trobar-nos, conèixer bé les condicions meteorològiques, conèixer bé els punts de refugi (cabanes, petites coves, refugis de pastors,...) per resguardar-se en cas de canvis de temps sobtats. A més, els guies tenen coneixements de primers auxilis i saben actuar en cas d'accident. Tenir un problema a la muntanya en ple hivern i envoltats de neu és molt diferent a tenir-lo a l'estiu.
  Els guies són professionals que han de tenir coneixements en moltes matèries ; roques, neu, temps atmosfèric, orientació, escalada, neu, allaus, salut i rescat etc. Són les persones que aporten la seguretat necessària per a cada activitat i per a cada grup de persones que guien.

 • Algunes imatges:
 • Dates: A concretar
 • Durada: Cap de setmana, Un dia
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Ascensions
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m, MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m, EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20 km i desnivells fins a 1000 m
 • Preus:

  Preus depenent dels dies necessaris per pujar el cim i de la possibilitat d'allotjament
  Consulteu-nos.

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - Assessorament en temes de muntanya i material necessari
  - Assegurança d'accidents

 • No inclou:

  - Viatge fins al punt de trobada
  - Pícnics
  - Assegurança
  - Tot el no especificat a l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  Per poder realitzar aquesta sortida és imprescindible disposar del carnet de la FEEC o equivalent. Si no en teniu, Giroguies us en pot gestionar una per fer aquesta activitat.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari